ΑΡΗΣ

Αμφίβολος ο Ξανθόπουλος εν όψει Μπάνβιτ

Αμφίβολος ο Ξανθόπουλος εν όψει Μπάνβιτ
INTIME SPORTS

Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε στον Άρη αφού ο Βασίλης Ξανθόπουλος υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση της Κυριακής (13/12) με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Μπάνβιτ (15/12, 19:00). Χειρουργήθηκε ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

Δεν έφτανε η απώλεια του Σλάβεν Τσούπκοβιτς στον Άρη, ήρθε κι ο τραυματισμός του Βασίλη Ξανθόπουλου για να φέρει προβληματισμό. Ο 31χρονος πλεϊμέικερ υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση της Κυριακής (13/12) και αυτόματα τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία του στον εντός έδρας αγώνα με την Μπάνβιτ (15/12, 19:00) για την τελευταία αγωνιστική της α' φάσης του Eurocup.

Το ιατρικό τιμ των "κιτρίνων" θα επανεξετάσει την κατάστασή του τη Δευτέρα (14/12) με σκοπό να αποφανθεί για το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τη δράση.

Όσον αφορά στον Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ πέρασε σήμερα (13/12) την πόρτα του χειρουργείου, για να του γίνει αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο. Η επέμβαση έγινε στον Άγιο Λουκά, με τον παίκτη του Άρη να ξεκινά άμεσα θεραπεία. Η πορεία αυτής θα καθορίσει τον ακριβή χρόνο επιστροφής του στο παρκέ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ