ΑΡΗΣ

"All in" από Άρη για ΜακΝιλ

"All in" από Άρη για ΜακΝιλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να διατηρήσει τον Τζέρελ ΜακΝιλ στο δυναμικό του, ανεβάζοντας κι άλλο την προσφορά του προς τον παίκτη. Στα χέρια του 29χρονου γκαρντ το μπαλάκι.

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά δύσκολο για τον Άρη, από την άποψη πως πρέπει να γεμίσει πολλές "τρύπες" που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ, μετά τη φυγή των ξένων παικτών. Όλοι τους (Ντόμινικ Ουότερς, Τζέρελ ΜακΝιλ, Οκάρο Ουάιτ και Τζαμέλ Χάγκινς) βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος καλείται να βρει τη διάδοχη κατάσταση.

Ενδεχομένως πάντως να μην χρειαστεί να ψάξει για τέσσερις παίκτες, αλλά για τρεις. Κι αυτό γιατί η ΚΑΕ Άρης κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της τον Τζέρελ ΜακΝιλ. Οι "κίτρινοι" ανέβασαν κι άλλο την προσφορά τους προς τον παίκτη, η οποία πλέον φτάνει τις 200.000 δολάρια για συμβόλαιο ενός έτους. Ήτοι του προτείνουν ανανέωση του συμβολαίου του με αύξηση της τάξης των +80.000 δολαρίων σε σχέση με το ποσό που εισέπραξε φέτος.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη βέβαια για τους "κίτρινους", οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως έχουν αρκετούς αντιπάλους σε αυτή την προσπάθεια, με τις τουρκικές ομάδες να είναι διατεθειμένες -όπως όλα δείχνουν- να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον παίκτη. Κάτι που πάντως δεν ισχύει για τον Άρη, ο οποίος μοιάζει δύσκολο να αυξήσει κι άλλο το προσφερόμενο ποσό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ