ΑΡΗΣ

Αλήθειες και ψέματα για την ΚΑΕ Άρης

Αλήθειες και ψέματα για την ΚΑΕ Άρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λάσκαρης έχει στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα επιχειρηματιών για την παραχώρηση των μετοχών.

Ο Νίκος Λάσκαρης δεν είναι πλέον αποδεκτός από την οικογένεια του Άρη κι αυτό το δεδομένο θα αλλάξει μόνο εάν καταφέρει λύσει τα προσωπικά του προβλήματα που έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Για την ώρα θεαματικές εξελίξεις δεν υπάρχουν γιατί ακριβώς ο πρωταγωνιστής (αρνητικός δυστυχώς)της ιστορίας που λέγεται «Νίκος Λάσκαρης» δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Ας δούμε όμως τι από όσα έχουν κυκλοφορήσει ως σενάρια ή φήμες τις τελευταίες 48αωρες αληθεύουν και τι όχι για τον Άρη.

Ερώτηση: Υπάρχει πρόταση και ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Άρης από επιχειρηματίες;

Η απάντηση είναι «ναι, υπάρχει». Μια ομάδα επιχειρηματιών εδώ και πολύ καιρό έχει διαμηνύσει στον Νίκο Λάσκαρη πως ενδιαφέρεται για την ΚΑΕ. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο πρώην μεγαλομέτοχος του ΚΑΟΔ Βασίλης Τσακτσαρλής, οινολόγος στο επάγγελμα εκ των δημιουργών και ιδιοκτητών του brand κρασιών «Κτήμα Βίβλια Χώρα».

Στο ίδιο γκρουπ βρίσκεται και ο Παύλος Ζουλιάμης (πρώην μέλος δ.σ. της ΚΑΕ), διευθύνων σύμβουλος της «Αmerican genetics», εταιρείας που παράγει στην Θεσσαλονίκη μη μεταλλαγμένα υβρίδια καλαμποκιού χειμερινών σιτηρών κ.α. Τα ονόματα των υπολοίπων επιχειρηματιών δεν έχουν ακόμη διαρρεύσει. Έχουν μεταφέρει στον κ. Λάσκαρη ότι μπορούν να χρηματοδοτούν ετησίως την ΚΑΕ με ένα συγκεκριμένο ποσό ικανό να καλύψει τις ανάγκες για την δημιουργία μιας αξιόμαχης ομάδας.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ερώτηση: Η συγκεκριμένη ομάδα επιχειρηματιών ενδιαφέρεται για το μάνατζμεντ της ΚΑΕ;

Η απάντηση είναι «όχι». Θέλουν τις μετοχές, δεν θέλουν να πάνε σε λύση διοίκησης πρωτοδικείου. Αναλαμβάνουν επίσης ένα σημαντικό μέρος των χρεών που έχει η ΚΑΕ και δημιούργησε ο Λάσκαρης.

Ερώτηση: Έχει απαντήσει ο Λάσκαρης; Ζητάει λεφτά για να αποχωρήσει;

Ο Νίκος Λάσκαρης μέχρι χθες δεν είχε απαντήσει. Μέχρι πρότινος έδινε την εντύπωση ανθρώπου που πίστευε ότι σύντομα θα κατόρθωνε να βρει λύσεις για τον ίδιο και την ΚΑΕ Άρης. Δεν έχει μεταφέρει πως θέλει χρήματα για να φύγει.

Ερώτηση: Υπάρχει άλλη πρόταση για την ΚΑΕ Άρης;

Πληροφορίες που ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ανέφεραν ότι ετοιμάζει πρόταση σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη και ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης. Δεν αποκλείεται όμως τελικά να συμπορευτεί με την μοναδική –αυτή την στιγμή-πρόταση που έχει κατατεθεί. Επίσης, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν ενδιαφέρεται για την ομάδα ο Αμερικανός επιχειρηματίας Τομ Παπαδόπουλος.

Ο Νίκος Λάσκαρης καλείται να πάρει αποφάσεις σύντομα καθώς ο χρόνος πιέζει αφόρητα τον Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ