ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Κάναμε συντήρηση δυνάμεων"

Αλεξανδρής: "Κάναμε συντήρηση δυνάμεων"

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τη νίκη του Άρη, επί του Φιλαθλητικού λέγοντας πως ομάδα του έπρεπε να κάνει συντήρηση δυνάμεων στο παιχνίδι

Δηλώσεις έκανε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Φιλαθλητικό και τη νίκη-πρόκριση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, τόνισε μετά από το τέλος του αγώνα:

"Ανταποκριθήκαμε με πολύ μεγάλη επιμέλεια στο αγωνιστικό κομμάτι, στον τρόπο που παίζει ο Φιλαθλητικός, ο οποίος είναι πολύ δύσκολη ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της. Το ματς κρίθηκε στην εμπειρία των παικτών, αλλά και της τεχνικής ηγεσίας, γιατί έχουμε παίξει πάρα πολλά τέτοια ματς και ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουμε.

Έπρεπε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων, ξεκινήσαμε καλά και έπρεπε σιγά σιγά να κατανέμουμε τις δυνάμεις μας και να κρατάμε τους παίκτες φρέσκους ως το τέλος για να αντέξουν στο ματς. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιες φορές η διαφορά έπεφτε".

Οι "κίτρινοι" περιμένουν να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους από την αναμέτρηση ΟΦΗ-Περιστέρι που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19/09, 17.00).

Ο Άρης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης, ενώ το πρόγραμμα της Τετάρτης (19/09) περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ