ΑΡΗΣ

Αισιοδοξία για την συμφωνία

Αισιοδοξία για την συμφωνία

Στην τελική ευθεία έχει μπει το επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για την ΚΑΕ Άρης και στο Αλεξάνδρειο υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία με τον όμιλο του εξωτερικού.

Το επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για την ΚΑΕ Άρης έχει μπει στην τελική του ευθεία και στο Αλεξάνδρειο υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία με τον όμιλο του εξωτερικού.

Σήμερα αναμένεται να δοθούν και τα τελευταία έγγραφα που ζήτησε η πλευρά των επενδυτών και αφορούν τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ Άρης ώστε να αποκτήσουν μία πλήρη εικόνα για αυτά.

Σήμερα εξάλλου αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο Αλεξάνδρειο ο Γιώργος Σφυρής. Ο νομικός εκπρόσωπος του επιχειρηματικού σχήματος που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον και συνέβαλε στο να αναπτυχθεί το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών.

Η άφιξη του Σφυρή είναι πολύ πιθανό να συνδυαστεί και με την παρουσία οικονομολόγου από την πλευρά των επιχειρηματιών. Αυτοί που θα εξετάσουν τα νομικά και οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ Άρης στο σημείο κλειδί της διαπραγμάτευσης.

Στόχος και των δύο πλευρών όπως λέγεται είναι να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να υπάρξει άμεσα συμφωνία, ώστε να αναλάβουν άμεσα ακόμα και υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς.

Λέγεται δε πως οι επόμενες 72 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες όσον αφορά την πορεία των εξελίξεων και των συζητήσεων και απομένει να φανεί ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ