ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Οφείλω στον Άρη"

Αγγέλου: "Οφείλω στον Άρη"
EUROKINISIS

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του Προμηθέα, αλλά και για την απόφασή του αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "κίτρινων" σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

Η επανεμφάνιση του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Άρη συνδυάστηκε με τη νίκη επί του Προμηθέα και ο έμπειρος προπονητής του μετά το τέλος της αναμέτρησης της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League μίλησε για την απόφασή του για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

"Ο Προμηθέας έχει μια πολύ αξιοπρόσεκτη προσέγγιση στο παιχνίδι και η φετινή πορεία του δικαιώνει. Το ότι αγωνίζονται και φτάνουν μέχρι εδώ με αυτή τη ποιότητα χαρακτήρα λέει πολλά", παρατήρησε αρχικά ο προπονητής του Άρη, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του:

"Να μην αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Ξέρετε και ξέρω καλά ότι το πρόβλημα του Άρη δεν είναι το μπάσκετ. Είναι πολύπλευρο. Είδα αυτές τις 40 ώρες που είμαι εδώ πάρα πολλούς ανθρώπους να έχουν διάθεση να τρέξουν σε όλα τα μέτωπα, να αγωνιστούν. Όλοι προσπαθούν. Αυτό που προσπαθήσαμε εμείς δεν ήταν προπονητικό, αλλά ψυχοπνευματικό. Θέλαμε να βοηθήσουμε τους παίκτες για να βγει το 40λεπτο όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Βοήθησε ο Θεός και ήρθε η νίκη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους επί τη ευκαιρία των γενεθλίων για τα 104 χρόνια του συλλόγου. Δέχθηκα τηλέφωνα και μηνύματα στήριξης και είναι συγκινητικό… Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, είμαστε σε μια προσπάθεια σκυταλοδρομίας και συνεχίζουμε για το φίνις του πρωταθλήματος".

Όσον αφορά το κλίμα που επικρατεί στα "κίτρινα" αποδυτήρια, είπε: "Είδα ένα πολύ καλό γκρουπ χαρακτήρων. Οι παίκτες φορούν ένα γιλέκο που έχει πίεση, ευθύνη. Ο παίκτης είναι σαν παιδί, αν δεν έχει αγκαλιά και το αφήσεις μόνο του, ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει αγκαλιά… Όλοι αγκάλιασαν τους παίκτες. Έτσι το αντιλήφθηκα εγώ. Τέλος καλό, όλα καλά".

Τέλος, ο Βαγγέλης Αγγέλου ρωτήθηκε για την απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη: "Δεν θα ήθελα να βάλω το «εγώ» τώρα. Δεν ήταν ούτε ηρωική, ούτε ιδιαίτερη απόφαση. Ο τρόπος που μου μίλησαν και αυτά που μου είπαν ήταν αρκετά. Εγώ οφείλω στον Άρη, μου έδωσε σε μια δύσκολη στιγμή την ευκαιρία να έρθω. Όλοι κάναμε μια προσπάθεια, αυτή είχε αντίκτυπο στο εξωτερικό όπου με χρειάστηκαν. Ευχαριστώ για την δεύτερη ευκαιρία".

ΓΙΑΤΡΑΣ: "Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ"

Αγγέλου: "Οφείλω στον Άρη"
EUROKINISSI

Ο Μάκης Γιατράς από την πλευρά του ανέφερε: "Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το ήθελαν και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν άντρες και πάλεψαν σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα, καταπληκτικός ο κόσμος. Έδειξαν σθένος. Αν και δεν πιστεύω σε αριθμούς, είδα ένα στατιστικό που λέει πολλά. Ο Άρης πέτυχε 28 πόντους από λάθη αντιπάλου, ενώ εμείς μόλις 9 πόντους. Αυτό λέει πολλά. Συγχαρητήρια στον Άρη, είναι μαχητής ο κόουτς Αγγέλου το ξέρετε όλοι. Να ευχηθώ καλή πορεία, δεν είναι ο Άρης ομάδα να παλεύει για σωτηρία".

Τέλος, ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας δήλωσε: "Όταν έχει συνηθίσει μια ομάδα να βάζει 80 πόντους, είχαμε 40 στο ημίχρονο και μόλις 24 πόντους στο δεύτερο, αυτό τα λέει όλα… Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι, αλλά παίζουν δύο ομάδες".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ