ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Κι εγώ αν γίνω πρεσβευτής στην Κίνα θα λυγίσω"

Αγγέλου: "Κι εγώ αν γίνω πρεσβευτής στην Κίνα θα λυγίσω"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είπε πολλά και ενδιαφέροντα μετά την ήττα του Αρη από την Κύμη στο Αλεξάνδρειο. Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή των "κίτρινων".

Παρά την εντός έδρας ήττα από την Κύμη ο Βαγγέλης Αγγέλου υπεραμύνθηκε των παικτών του και δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν τόσο στο συγκεκριμένο ματς, όσο και όσο βρίσκεται στην ομάδα. Ο τεχνικός του Άρη έδωσε επίσης συγχαρητήρια στην Κύμη για τη νίκη, καθώς και στους οπαδούς για την υποστήριξή τους.

" Περιμέναμε ότι θα έχουμε και τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν πολλές αιτίες. Αισθανόμαστε ήρεμοι, επειδή κάναμε αυτή τη προσπάθεια με τον τρόπο που επιλέξαμε και πήραμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά είναι καλοδεχούμενο γιατί θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Αγγέλου.

" Αυτά που ακούω για κοπλιμέντα κουράστηκα να τα ακούω… Και να σου λένε Άρης είσαι… Κουράστηκα! Εγώ θα πω αυτό. Υπάρχει ένας σύλλογος που κάνει μια προσπάθεια και υπάρχει και ένας στόχος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί όλοι προσπαθούν όλοι καθημερινά. Ο Άρης δεν θέλει κοπλιμέντα. Θέλει δύναμη, ενέργεια και βοήθεια από τον Θεό".

Όσον αφορά στον αγώνα, ο Αγγέλου είπε: " Συγχαρητήρια στην Κύμη, συγχαρητήρια και στους δικούς μας παίκτες για την ευθύνη και την αξιοπρέπεια να διαχειριστούν αυτό το άσχημο αποτέλεσμα. Είναι παιδιά που κάνουν άλλο ρόλο. Ήταν μια άσχημη εμφάνιση. Συγχαρητήρια στον κόσμο για την παρουσία του και την αντοχή του. Κινείται στα άκρα και δόξα το Θεό κινείται.

Πανηγυρίζει και σε κάνει θεό όταν κερδίζεις, σου βάζει πίεση όταν χάνεις. Αυτό προσπαθούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά. Εμείς όταν χάνουμε δουλειά μας είναι να στηρίζουμε αυτά τα παιδιά. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο. Συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που δουλεύουν γύρω από την ομάδα και δίνουν τη στήριξη αυτή", συνέχισε ο προπονητής του Άρη, που πρόσθεσε αναφορικά με την πίεση που ίσως αισθάνθηκαν οι παίκτες του: " Δεν θα πω ότι τους λύγισε το άγχος. Είναι κάτι καινούριο γι’ αυτούς. Κι εγώ αν γίνω πρεσβευτής στη Κίνα, θα λυγίσω.

Οι αιτίες που υπάρχουν αυτά τα προβλήματα μπορεί να είναι η απότομη κούραση, μπορεί να είναι το στρες. Κληθήκαμε με προπονήσεις 11 ατόμων να διαχειριστούμε μια κατάσταση με τραυματισμό του Ντουβιέ στον αστράγαλο και με τραυματισμό του Τσαϊρέλη στα δάκτυλα, έχει οστικό οίδημα. Δώσαμε πληροφορίες και χάσαμε αντίδραση. Μπορεί να έχει ευθύνη και η ανακατανομή ρόλων. Αυτό που προτείνω ταπεινά είναι να συνεχίσουμε αυτή τη διαδρομή… Και ιατρικά και προπονητικά και διοικητικά θα κάνουμε αυτή τη προσπάθεια".

Ο Αγγέλου είπε επίσης για τους τραυματισμούς των Μπελ και Αθηναίου: " Μέρα με τη μέρα θα πάμε. Για τον Μπελ ο τραυματισμός του είναι στον δικέφαλο κι αν δεν περιμένεις 18-20 μέρες υπάρχει περίπτωση πάνω από 60% να πάθεις υποτροπή. Ο Αθηναίου είναι καλύτερα. Έχουμε καλή ιατρική ομάδα και διαχειριζόμαστε και τη δεξαμενή της ενέργειας με άξονα τον στόχο της ομάδας".

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ