ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Θα δώσω χρόνο στον Γκριν"

Ζντοβτς: "Θα δώσω χρόνο στον Γκριν"

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα (17/2) την απόκτηση του Τορίν Γκριν ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, όπως προανήγγειλε ο προπονητής της "Ένωσης", Γιούρι Ζντοβτς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Πέμπτης (18/02, 19:00) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας καθώς και τον Τορίν Γκριν, ο οποίος ανακοινώθηκε από την "Ένωση" ως το τέλος της σεζόν.

"Ο Απόλλων σίγουρα βρίσκεται σε πιο υψηλό επίπεδο από τις τελευταίες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, όλους τους παίκτες έτοιμους, ακόμα κι αν έχει χάσει κάποιους σημαντικούς (παίκτες) τώρα τελευταία, και το βασικό είναι, ότι παίζει εντός έδρας. Δεν θα είναι εύκολα.

Εμείς προπονηθήκαμε καλά, έγινε και μία προσθήκη παίκτη (σ.σ. Γκριν), αλλά δεν είναι 100% έτοιμος για να βοηθήσει. Σίγουρα θα του δώσω χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν ξέρω πόσο. Θα εξαρτηθεί και από την εξέλιξη του αγώνα.

Δεν γνωρίζει καλά ακόμα τα συστήματα μου και τη φιλοσοφία μου, αλλά αυτό είναι... γλυκό πρόβλημα για κάθε προπονητή, δηλαδή να έχει πολλούς παίκτες στη διάθεση του. Πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνα, όπως κάναμε και στα προηγούμενα ματς και να βάλουμε περισσότερους πόντους. Όλοι το ευχόμαστε, αλλά όπως ξέρετε όταν παίζεις σκληρή άμυνα, δεν έχεις πάντα την απαιτούμενη ενέργεια στην επίθεση. Ελπίζω αυτό να μην συμβεί αύριο και οι παίκτες μου να βάλουν περισσότερους πόντους".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ