ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Τα πάντα για την έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό"

Ζντοβτς: "Τα πάντα για την έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό"
Ζντοβτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούρι Ζντοβτς σχολίασε την πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά της Basket League μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στα ματς με τον Ολυμπιακό.

Για την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά και για την ημιτελική φάση κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιούρι Ζντοβτς.

Ο κόουτς της ΑΕΚ είπε: "Μπράβο στους παίκτες μου και τον ΠΑΟΚ ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δεν ήταν εύκολο να τον νικήσεις. Οι παίκτες μου άντεξαν στην πίεση που είναι μέρος της δουλειάς τους. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό και ήμασταν νευρικοί. Στο κατάλληλο σημείο πήραμε μια διαφορά 13 πόντων και μετά την διαχειριστήκαμε μέσω της καλής μας άμυνας. Είπα στους παίκτες πως κάναμε ό,τι μας ζήτησαν και μπορούμε να είμαστε λίγο ικανοποιημένοι αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε καλά για τα ματς με τον Ολυμπιακό".

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να "πάει" την σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό στα πέντε ματς: "Φυσικά και το πιστεύω. Πρέπει όλοι να έχουμε πίστη, τόσο οι παίκτες όσο και οι προπονητές. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές. Η πίεση θα είναι στον Ολυμπιακό και ίσως εμείς να είμαστε πιο απελευθερωμένοι. Θα κάνουμε το παν για την έκπληξη. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ