ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Σοβαροί και πειθαρχημένοι με τον Προμηθέα"

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, δήλωσε ότι ο αγώνας με τον Προμηθέα για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League δεν θα είναι εύκολος. Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με τη Μονακό έβγαλε η ΑΕΚ.

Έπειτα από την δύσκολη νίκη επί της Μονακό για το Basketball Champions League η ΑΕΚ ρίχνει πλέον την προσοχή της στην Stoiximan.gr Basket League και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα (4/3, 17:00). Ένας αγώνας που όλοι στην "Ένωση" περιμένουν να είναι πολύ δύσκολος.

"O Προμηθέας είναι μία ομάδα με ποιοτικό και αθλητικό ρόστερ. Έχει καλό προπονητή και με τις τελευταίες αλλαγές δυνάμωσε ακόμα περισσότερο. Δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο, στο ΟΑΚΑ. Έχει κίνητρο, καθώς παίζει στην έδρα του και πολύ χρόνο για να προετοιμαστεί. Δεν θα είναι εύκολο ματς" δήλωσε για το παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, συμπληρώνοντας στην συνέχεια: " Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Είναι πολύ σημαντικό ώστε να κρατήσουμε ψηλά τη ψυχολογία μας εν όψει του δεύτερου αγώνα με την Μονακό για το Basketball Champions League. Θεωρώ, ότι θα είναι ένα καλό τεστ ο αγώνας της Πάτρας εν όψει του αγώνα της Τετάρτης".

Ανακοίνωση για τους οπαδούς του εξωτερικού

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους φιλάθλους της στο εξωτερικό που θέλουν να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μονακό για το Basketball Champions League (8/3) ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι πλέον ελάχιστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕK B.C. εν όψει της αναμέτρησης Μονακό – ΑΕΚ, της 8ης Μαρτίου, στο Μόντε Κάρλο ανακοινώνει, ότι:

1) Όσοι οπαδοί της ΑΕΚ, του εξωτερικού (ή της ομογένειας), επικοινώνησαν το προηγούμενο διάστημα με τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. για να κλείσουν εισιτήρια αγώνα, θα τα παραλάβουν στο NOVOTEL MONTE-CARLO (16 Bd Princesse Charlotte – 98000 Monaco). Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (08/03, και ώρες 10:00-16:30) υπό την εποπτεία του διευθυντή του Τμήματος Εισιτηρίων, Ηλία Μπόβαλη.

2) Ενημερώνουμε, ότι υπάρχουν ακόμα στην κατοχή της ΑΕΚ ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια, όπερ σημαίνει όποιος οπαδός από το εξωτερικό επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο τηλέφωνο 210-689679, ή στο email [email protected]."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ