ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Σαν να μην υπάρχει η ΑΕΚ είναι..."

Ζντοβτς: "Σαν να μην υπάρχει η ΑΕΚ είναι..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, δεν ήταν ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που είχε η "Ενωση" από την διαιτησία, κάτι το οποίο δεν δίστασε να εκφράσει με έντονο τρόπο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (78-83).

Η ΑΕΚ ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ ( 78-83 ) με αποτέλεσμα να χάσει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά των playoffs της Basket League. Ο Γιούρι Ζντοβτς στάθηκε -μέσα σε όλα- στις αποφάσεις των διαιτητών, επισημαίνοντας:

" Όταν ερχόμουν στην Ελλάδα, ήξερα που έχω έρθει. Και πίστευα ότι κάτι άλλαξε. Ημουν εδώ πολύ καιρό στο παρελθόν αλλά έκανα λάθος τελικά. Αυτά που έχω δει τους τελευταίους μήνες και ειδικά τον τελευταίο 1,5 μήνα, μου προκαλούν μεγάλη έκπληξη. Δεν μπορώ να παλεύω και εναντίον ανθρώπων που δεν μπορείς να τους ακουμπήσεις. Δυστυχώς για κάποιους η ΑΕΚ έγινε δυνατή, επικίνδυνη και αυτό δεν τους χαροποιεί. Είμαι απογοητευμένος.

Πάντα παίρνω την ευθύνη και το κάνω και σήμερα. Δεν τελείωσε τίποτα. Μπορούμε να κερδίσουμε στην Πυλαία και να επιστρέψουμε στην Αθήνα αλλά αυτή την μάχη δεν μπορώ να την δώσω. Είμαι επαγγελματίας 30 και περισσότερα χρόνια και δεν αξίζουμε τέτοια αντιμετώπιση. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αλαζονεία. Σαν να μην υπάρχει η ΑΕΚ είναι. Τους δημιουργεί πρόβλημα επειδή ανεβαίνει. Είμαι προπονητής και υπεύθυνος για τους παίκτες μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο στο μέλλον".

Μαυροκεφαλίδης: "Να δείξουμε χαρακτήρα για να μην πάμε διακοπές"

Ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τόνισε: " Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και για πρώτη φορά φέτος πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Δεν το έχουμε κάνει σε όλη την σεζόν και πρέπει να το κάνουμε τώρα για να μην πάμε για διακοπές... Να πάμε στην Πυλαία για να κερδίσουμε και να έρθουμε ξανά πάλι εδώ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ