ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Σαν 12 παίκτες από τον δρόμο"

Ζντοβτς: "Σαν 12 παίκτες από τον δρόμο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούρι Ζντοβτς ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου. Έκανε λόγο για εμφάνιση ντροπή και σχολίασε πως η ΑΕΚ έπαιξε λες και μαζεύτηκαν 12 παίκτες από τον δρόμο. "Οι παίκτες μου σκέφτονταν τον Άρη", είπε.

Ο Γιούρι Ζντοβτς ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ, δείχνοντας ενοχλημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών και της ομάδας του, η οποία ηττήθηκε στον Πειραιά με σκορ 93-58. Ήταν αιχμηρό στις δηλώσεις του, εκανε λόγο για εμφάνιση ντροπή και σχολίασε πως η ΑΕΚ έπαιξε λες και μαζεύτηκαν 12 παίκτες από τον δρόμο.

Ο Γιούρι Ζντοβτς ήταν πολύ καυστικός με τους παίκτες του, λέγοντας τα εξής: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Μας έδωσαν ένα μάθημα. Αυτό είναι το μπάσκετ που θέλω να παίζουμε, το μπάσκετ που έπαιξε ο Ολυμπιακός.Ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Φοβόμουν γι' αυτό το σενάριο πριν το ματς. Πίστευα ότι οι παίκτες μου με κάποιον τρόπο θα πάλευαν για το ματς. Εχασαν το ματς πριν το ματς, δεν το πίστεψαν. Σκέφτονταν μόνο τον Αρη και αυτό είναι λάθος.

Σε αυτά τα ματς χρειάζεται χαρακτήρα. Και εμείς δεν είχαμε. Δεν δείχναμε ως ομάδα, αλλά ως 12 παίκτες που συγκεντρώθηκαν από το δρόμο χθες. Έχουμε λίγες μέρες για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, να καθαρίσουμε αυτή τη ντροπή".

Σε ερώτηση για τον τραυματισμό του Μπράουν είπε πως "δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό. Προτιμήσαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε ξανά λόγω της διαφοράς".

Κατσίβελης: "Να δούμε τα λάθη μας"

Ο Δημήτρης Κατσίβελης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: "Ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σε όλες τις κατηγορίες ήταν καλύτερος από εμάς. Πήρε από την αρχή το προβάδισμα και κέρδισε δίκαια. Πρέπει να δούμε ξανά το παιχνίδι, να δούμε τι κάναμε λάθος και να είμαστε καλύτεροι την Παρασκευή".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ