ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Περιμένω να δω αντίδραση..."

Ζντοβτς: "Περιμένω να δω αντίδραση..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Απόλλωνα Πάτρας Carna και ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει από τους παίκτες του να περιορίσουν τον αριθμό των λαθών. Διαβάστε τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Με δύσκολη έξοδο στην Πάτρα θα αρχίσει η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στη Stoiximan.gr Basket League. Την Κυριακή στις 17:00 ο “δικέφαλος” θα αντιμετωπίσει τον πάντα υπολογίσιμο Απόλλωνα Πάτρας, που ειδικά στο γήπεδο του είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει στην Πάτρα... “ Ξεκίνησε και επίσημα η περίοδος από το ματς Κυπέλλου με τον Κόροιβο και συνεχίζουμε με την «πρεμιέρα» του Πρωταθλήματος την Κυριακή. Αντίπαλος ο Απόλλωνας, μία πολύ δύσκολη ομάδα, με καλό προπονητή και ρόστερ. Παίζει εντός έδρας, έχει το πλεονέκτημα, και αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από προχθές, διότι κάναμε πολλά λάθη, κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου” τόνισε ο προπονητής των “κίτρινων”.

Σκοπός μας είναι να δείχνουμε σημάδια βελτίωσης καθημερινά και μέσα από τις προπονήσεις να διορθώνουμε τα λάθη μας. Περιμένω να δω την αντίδραση των παικτών μου απέναντι στην πίεση που δημιουργεί ο κόσμος στο γήπεδο της Πάτρας και ελπίζω στο τέλος όλα να πάνε καλά” πρόσθεσε ο Ζντοβτς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ