ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Οι προσδοκίες μας φέτος είναι υψηλές"

Ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε πως οι φιλοδοξίες της ΑΕΚ είναι υψηλές ενόψει της νέας σεζόν, ενώ ο Ντούσαν Σάκοτα δήλωσε πως η "Ένωση" φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Λίγο πριν την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τον Απόλλωνα στην Πάτρα (9/10), ο προπονητής της "Ένωσης", Γιούρι Ζντοβτς, αλλά και ο αρχηγός των "κιτρινόμαυρων", Ντούσαν Σάκοτα, μίλησαν για την Basket League η οποία είναι προ των πυλων.

Γιούρι Ζντοβτς: "Ακόμα μία αγωνιστική περίοδος ξεκινάει για μας και είμαστε πολύ φιλόδοξοι. Ξεκινάμε με υψηλές προσδοκίες στο να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρουμε, ότι δεν θα είναι εύκολο διότι υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες. Ακόμα και κάποιες που δεν είναι έτοιμες - επειδή γνωρίζω τους προπονητές και την δουλειά που κάνουν - θα έχουν άλλη εικόνα στην έναρξη του Πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι οι υψηλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Ξέρουμε, ότι υπάρχουν ομάδες μπροστά μας, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη".

Ντούσαν Σάκοτα: " Οι στόχοι στην ΑΕΚ - όπως πάντα έτσι και την εφετινή σεζόν - παραμένουν υψηλοί. Θέλουμε πάντα να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι και αυτό θα προσπαθήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους τους παίκτες, χωρίς τραυματισμούς, χωρίς προβλήματα εξωγηπεδικά και όλα θα πάνε καλά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ