ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Να δείχνουμε χαρακτήρα"

Ζντοβτς: "Να δείχνουμε χαρακτήρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να δείχνει σε κάθε ματς χαρακτήρα, μιλώντας ενόψει του αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο. Νοκ-άουτ από την αναμέτρηση οι Μαλίκ Χέρστον και Τζέι Κόβαν Μπράουν.

Για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο στην Κρήτη, το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (20/3). Ο Γιούρι Ζντοβτς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, ο οποίος στο παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μαλίκ Χέρστον και Τζέι Κόβαν Μπράουν.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, δήλωσε για την αναμέτρηση του Σαββάτου (19/03) με αντίπαλο το Ρέθυμνο τα εξής: "Πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση. Ξέρω, ότι λέω κάθε φορά το ίδιο αλλά έχω το προαίσθημα ότι μετά από τις δύο σκληρές ήττες με Άρη και Ολυμπιακό οι παίκτες μου θα παρουσιαστούν λιγάκι χαλαροί.

Αυτό οφείλεται στο ότι μπορεί να μην τους δοθεί άλλη ευκαιρία για να καταλάβουν την τρίτη θέση, μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Επίσης, οι τραυματισμοί είναι ένα αδύναμο στοιχείο και η απουσία σημαντικών παικτών από τις προπονήσεις, ωστόσο, είχαμε όλη την εβδομάδα και τα υπόλοιπα παιδιά προπονήθηκαν εξαιρετικά και έδειξαν χαρακτήρα.

Πιστεύω, ότι στο συγκεκριμένο ματς και σε τέτοιου είδους αγώνες πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα και είναι ενδιαφέρον για μένα να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες".

Χωρίς τους Χέρστον και Μπράουν

Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει αεροπορικώς στις 17:50 μέσω Ηρακλείου, με τον Γιούρι Ζντοβτς να μην υπολογίζει στους Μαλίκ Χέρστον και Τζέι Κόβαν Μπράουν. Οι δύο παίκτες, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό στον αγώνα με Ολυμπιακό, δεν συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση και τέθηκαν εκτός αποστολής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ