ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Μου άρεσε που δεν σταματήσαμε τον ρυθμό μας"

Ζντοβτς: "Μου άρεσε που δεν σταματήσαμε τον ρυθμό μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούρι Ζντοβτς έμεινε ικανοποιημένος έμεινε ικανοποιημένος από την διάρκεια που παρουσίασε η ομάδα του κόντρα στην Σζολνόκι. Σάκοτα: "Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα".

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΚ - Σζολνόκι (92-49), μίλησαν οι Γιούρι Ζντοβτς και Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, σχολίασε τα εξής: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίσαμε μία έμπειρη ομάδα. Νιώσαμε κάποιες στιγμές πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Το γνωρίζουμε ότι θα είναι πιο δύσκολα στην Ουγγαρία. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι δεν σταματήσαμε τον ρυθμό μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι και παίξαμε σοβαρά για 40 λεπτά. Όπως έγινε και με το Λαύριο, οι παίκτες που έρχονταν από τον πάγκο ανταποκρίθηκαν και αυτό με κάνει διπλά χαρούμενο. Το ματς αυτό τελείωσε, κοιτάμε το επόμενο".

Σάκοτα: "Προσεγγίσαμε σοβαρά το ματς"

Ο Ντούσαν Σάκοτα από την πλευρά του δήλωσε πως: "Προφανώς είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Προσεγγίσαμε πολύ σοβαρά το ματς και αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά της νίκης. Εκτελέσαμε ιδανικά τις εντολές του προπονητή και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη".

Ίβκοβιτς: "Πιο σκληρό το ματς στην Ουγγαρία"

Ο προπονητής της Σζολνόκι, Στόγιαν Ίβκοβιτς, σχολίασε πως: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Δεν παίξαμε καλά σήμερα. Για πολλούς παίκτες ήταν το πρώτο ματς σε τέτοιο επίπεδο και δεν έδειξαν έτοιμοι. Είμαι βέβαιος ότι στον δεύτερο γύρο στην Ουγγαρία θα είναι ένα πιο σκληρό ματς. Εύχομαι καλή τύχη στην ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ