ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν κερδίσαμε και τον Ολυμπιακό"

Ζντοβτς: "Καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν κερδίσαμε και τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ πέρασε από την PAOK Sports Arena, αλλά ο Γιούρι Ζντοβτς απέφυγε τις θριαμβολογίες. Παράλληλα εξέφρασε τα παράπονά του για τα σφυρίγματα των διαιτητών.

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε στην PAOK Sports Arena απέναντι στον ΠΑΟΚ , αλλά ο Γιούρι Ζντοβτς δεν ήταν ακριβώς σε φάση για... θριαμβολογίες μετά το τέλος του αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής της "Ένωσης" εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην προσφεύγει σε "μεγάλα λόγια", εξηγώντας πως " ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά δεν κερδίσαμε και τον Ολυμπιακό". Μια ατάκα που δείχνει πως προσπαθεί να περάσει μια διαφορετική νοοτροπία στην ομάδα του, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως στις επόμενες εβδομάδες η ΑΕΚ φιλοξενείται τόσο από τους "ερυθρολεύκους" όσο και από τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Πιο αναλυτικά, ο Γιούρι Ζντοβτς συνεχάρη την ομάδα του για τη νίκη, πριν απονείμει στα εύσημα στον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος " έχει κάθε χρόνο τόσο δυνατή και τόσο ανταγωνιστική ομάδα με τόσο μικρό μπάτζετ. Καταφέρνει να είναι αρκετά ανταγωνιστική".

Η ουσία όμως βρισκόταν στις επόμενες κουβέντες του: " Εμείς κρατάμε μόνο τη νίκη. Οι παίχτες μου πανηγύρισαν αλλά τους σταμάτησα γιατί δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ήρθαμε για τη νίκη και πρέπει να παίζουμε για 40 λεπτά και όχι για 15. Δεχθήκαμε καλάθια στο ένας με έναν και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Μας τιμώρησαν όλα τα λάθη. Ήθελα να τους κάνω να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα αλλά δεν κερδίσαμε και τον Ολυμπιακό. Ευτυχώς χάναμε μόνο 4 πόντους στο ημίχρονο. Στο ημίχρονο ήταν σαν να μην μιλήσαμε. Μετά από ένα σημείο βάλαμε πιο ψηλό πλέ μέικερ και βρήκαμε ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση. Στο τέλος βάλαμε κάποια δύσκολα σουτ κι εκεί πήραμε διαφορά. Δεν ανέχομαι τόσες πολλές ανοησίες σε τέτοιο επίπεδο. Παρά τα πολλά λάθη βγάλαμε ενέργεια κι επιθυμία".

Σε ερώτηση για τον εκνευρισμό του στη διάρκεια του ντέρμπι, υπογράμμισε: " Πιστεύετε ότι έχουμε καλούς διαιτητές; Πιστεύω ότι είχαμε κακή διαιτησία. Θα δω το βίντεο ξανά και θα σας πω. Ο κάθε προπονητής έχει τα δικά του μάτια", για να προσθέσει: " Δεν παίξαμε σκληρά. Είχαμε πολλές φορές κοντή ομάδα. Μόνο ο Μιλόσεβιτς έπαιξε σκληρά. Με τις αλλαγές στην άμυνα ο ΠΑΟΚ δεν έβρισκε λύσεις".

Τέλος, για το γεγονός πως οι διαιτητές που σφυρίζουν στην EuroLeague βρίσκονται εκτός των ορισμών στην Stoiximan.gr Basket League, ανέφερε πως " δεν θέλω να πω κάτι. Υπάρχει μεγάλο θέμα με τις διοργανώσεις αλλά δεν με απασχολεί. Υπάρχουν προστριβές ακόμη και για τις μπάλες. Η δουλειά μου είναι προπονητής".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ