ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Η πίεση στον Ολυμπιακό"

Ζντοβτς: "Η πίεση στον Ολυμπιακό"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να εκμεταλλευτεί η "Ένωση" στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ενώ ο Νώντας Παπαντωνίου εξήγησε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να δώσουν το 150%.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, μίλησε για την αναμέτρηση της β' φάσης των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (4/5, 18:00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλιας.

"Πρώτο ματς αύριο για τα ημιτελικά των πλέι οφ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να αισθανθούμε καθόλου πίεση. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός εντός έδρας είναι πολύ επικίνδυνος και θέλει να τελειώσει τον αγώνα όσο πιο σύντομα γίνεται με σκληρή άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις. Εμείς όλη την εβδομάδα δουλέψαμε στο να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, να μπορούμε να κοντρολάρουμε τον ρυθμό και με σωστές επιθέσεις και καλή άμυνα στο «τρανζίσιον» να διεκδικήσουμε όσα μπορούμε" εξήγησε ο Σλοβένος κόουτς στο aekbc.gr.

Πρόσθεσε, δε, πως: "Δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά όπως είπα ο Ολυμπιακός θα έχει την πίεση με το μέρος του και εμείς ίσως μπορούμε με την δυνατή μας άμυνα να κερδίσουμε πολλά στο επιθετικό κομμάτι και να βρούμε πολλά ελεύθερα σουτ, που θα μας δώσουν τη νίκη".

To blog του Νώντα Παπαντωνίου στο esake.gr

"Σε κάθε ματς να διεκδικήσουμε το καλύτερο

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Ξεκινάει αύριο η ημιτελική φάση των playoffs με τον αγώνα στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα που επιστρέφει μετά από 11 χρόνια σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Θεωρείται επιτυχία.

Ζντοβτς: "Η πίεση στον Ολυμπιακό"

Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Από την πλευρά μας δουλεύουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα ώστε να προσαρμοστούμε και να καταφέρουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται σε αυτό το ματς. Στόχος μας είναι να σταματήσουμε τους παίκτες «κλειδιά» του αντιπάλου μας. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς, ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει με όσο μεγαλύτερη διαφορά γίνεται και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά για μία... μάχη αύριο στο ΣΕΦ.

Θα πρέπει να δώσουμε το 150% των δυνατοτήτων μας, να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να καταφέρουμε -αν αξίζουμε κάτι από την αναμέτρηση- να το πάρουμε. Η σειρά είναι μεγάλη, ο νικητής θα κριθεί στις τρεις νίκες, φαβορί είναι ο Ολυμπιακός λόγω πλεονεκτήματος έδρας, ωστόσο, κάθε ματς θα το βλέπουμε διαφορετικά για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο…".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ