ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Έχουμε αυτοπεποίθηση εν όψει ΣΕΦ"

Ζντοβτς: "Έχουμε αυτοπεποίθηση εν όψει ΣΕΦ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούρι Ζντοβτς αναφέρθηκε στη μονομαχία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (26/11, 19:00) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, εξηγώντας πως η ομάδα του έχει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση.

Το αήττητο της ΑΕΚ στην Stoiximan.gr Basket League απειλείται ευθέως αφού το Σάββατο (26/11, 19:00) η "Ένωση" θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν το απόλυτο (7/7) μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχονται από τη νίκη επί της Παρτίζαν. Αυτή τη φορά βέβαια το έργο τους θα είναι πιο δύσκολο.

" Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξέρουμε, ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, ειδικά στην έδρα του. Το πιο σημαντικό πρώτα απ’ όλα είναι να πιστέψουν οι παίκτες μου, ότι μπορούν να κερδίσουν. Αυτό είναι", εξήγησε αρχικά ο Γιούρι Ζντοβτς μιλώντας για τη μονομαχία με τους "ερυθρολεύκους", πριν σταθεί στο γεγονός πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι ψυχολογικά για το ντέρμπι: " Επίσης, αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι, ότι πρέπει να βγουν στο παρκέ με αυτοπεποίθηση. Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε αήττητοι μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα. Θα πάμε στο ΣΕΦ να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο".

Με την επιστροφή του Ράνταλ Φάλκερ στη δράση, η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει πλέον κάποιο πρόβλημα απουσίας, έχοντας όλα τα "όπλα" στη "φαρέτρα" της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ