ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Δεν θα παίξει με την Μπεσίκτας ο Βασιλειάδης"

Ζντοβτς: "Δεν θα παίξει με την Μπεσίκτας ο Βασιλειάδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, δήλωσε μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με την Δόξα Λευκάδας ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κώστας Βασιλειάδης δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της Τετάρτης (21/12) με την Μπεσίκτας για το Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ πήρε μία εύκολη νίκη με 84-60 επί της Δόξας Λευκάδας για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League , σε ένα παιχνίδι όπου η είδηση ήταν η σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ να φιλοξενήσει 450 πρόσφυγες .

Μετά τον αγώνα ο Γιούρι Ζντοβτς έδειξε κατά ένα μεγάλο ποσοστό ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας το, ενώ τόνισε ότι ο Κώστας Βασιλειάδης δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του (διάστρεμμα) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τη Μπεσίκτας για το Basketball Champions League: " Αυτά τα ματς δεν είναι εύκολα να τα παίξεις, ειδικά για τους προπονητές. Δεν πρέπει απλά να κερδίζουμε τέτοια ματς, αλλά να... διαλύουμε και τον αντίπαλο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, αλλά όχι εξαιρετικό. Κάναμε λάθη στο πρώτο ημίχρονο στην άμυνα. Δεν τα τιμώρησε η Δόξα Λευκάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο τα τιμώρησαν και συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο, που ήταν κακό για εμάς, αφού η διαφορά βρισκόταν κοντά στους 10 πόντους, κάτι που είναι αγχωτικό για εμάς τους προπονητές, γιατί αν πέσει κάτω από τους 10 πόντους ίσως έχεις πρόβλημα. Στο τέλος με κάποιο τρόπο κάναμε την διαφορά των 20 πόντων και μας έδωσε την ευκαιρία στα τελευταία 3 λεπτά να ηρεμήσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

" Ο Βασιλειάδης μάλλον δεν θα παίξει με την Μπεσίκτας από ότι φαίνεται. Η αποθεραπεία του δεν έχει πάει όπως περιμέναμε. Ο Μαυροειδής λογικά θα είναι καλά, την Δευτέρα θα προπονηθεί. Είναι σημαντικό να τον προστατέψουμε, στο πως θα τον χρησιμοποιούμε. Ελπίζω και οι άλλοι παίκτες να είναι εντάξει, γιατί έχουμε κάποια θέματα με μικροτραυματισμούς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ