ΑΕΚ

Zντοβτς: "Δεν έχουμε τύχη αν παίζουμε έτσι"

Zντοβτς: "Δεν έχουμε τύχη αν παίζουμε έτσι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ κέρδισε με μεγάλη διαφορά τον Κόροιβο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο ο Γιούρι Ζντοβτς είχε πολλά παράπονα από την απόδοση των παικτών του.

Η ΑΕΚ κέρδισε το απόγευμα της Πέμπτης (6/10) με πολύ μεγάλη άνεση τον Κόροιβο στο ΟΑΚΑ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της Ένωσης για τη φετινή σεζόν. Το τελικό σκορ 98-57 υπέρ των "κιτρινόμαυρων" θα περίμενε κανείς να φέρει ικανοποίηση στον προπονητή του "Δικεφάλου" Γιούρι Ζντοβτς.Ο Σλοβένος κόουτς ωστόσο παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς απογοητευμένος από τους παίκτες του και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Συγκεκριμένα ο Γιούρι Ζντοβτς δήλωσε: " Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Κόροιβο και στον κόουτς. Δεν κέρδισε τυχαία ομάδες τις δύο ομάδες και έφτασε εδώ. Εμείς δεν παίξαμε στο επίπεδο που θα θέλαμε στην αρχή και ήμασταν μακριά από τους κανόνες του παιχνιδιού μας. Ήμασταν αρνητικοί για ένα μεγάλο διάστημα και ήμουν αρκετά απογοητευμένος με το διάβασμα που κάναμε στο παιχνίδι και την εκτέλεση των επιθέσεων μας. Η διαφορά του αγώνα δεν είναι ρεαλιστική. Αν είμαστε έξυπνοι δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε για αυτή τη διαφορά που ήταν πλασματική. Αν παίζουμε έτσι σε άλλα ματς δεν θα έχουμε τύχη και θα έχουμε πρόβλημα στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα. Εύχομαι καλή τύχη στους αντιπάλους μας".

Πάντως ούτε ο σμολ φόργουορντ της Ένωσης Διονύσης Σκουλίδας ήταν ενθουσιασμένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα και τόνισε: " Μπήκαμε αρκετά καλά στο ματς, αλλά κάναμε αρκετά λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε καλύτερη ομαδική δουλειά στο γήπεδο και αυτό δείχνει και το αποτέλεσμα. Ήμασταν όλοι σε καλή μέρα. Η ομαδική δουλειά ήταν το κλειδί, κανείς δεν είναι πάνω από όλους και αυτό θα μας φτάσει ψηλά. Η νίκη μετρά μόνο για σήμερα και από αύριο βλέπουμε τον επόμενο στόχο".

Ο Ντίνος Καλαμπάκος από τη μεριά του, έκανε τον απολογισμό της ομάδας του για την πολύ καλή παρουσία που είχε φέτος στο Κύπελλο: " Όλα τα ωραία τελειώνουν. Για τον Κόροιβο παρατράβηξε το πράγμα, αλλά παρόλα αυτά κάναμε καλή πορεία στο Κύπελλο. Είναι διαβολοβδομάδα για μας, τώρα παίζουμε με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να ανασυνταχθούμε. Να δούμε αν θα μπορέσουν να γυρίσουν σύντομα οι τραυματίες μας για να αρχίσουμε το ταξίδι στην Α1. Για το ματς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Αντέξαμε για ένα χρονικό διάστημα, αλλά όταν τα παιδιά της ΑΕΚ σοβαρεύτηκαν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, μας ισοπέδωσαν. Ήταν ένα καλό μάθημα. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά για το στόχο μας, που είναι η σωτηρία".

Ο Γιάννης Χατζηνικόλας, που ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων, δήλωσε: " Δεν χωράνε πολλά σχόλια. Προσπαθήσαμε, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σε όλο το ματς. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς και αργήσαμε να αρχίσουμε προετοιμασία. Είναι επιτυχία που φτάσαμε για πρώτη φορά στους 8 του Κυπέλλου. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ