ΑΕΚ

Ζήτησε συγκέντρωση και σοβαρότητα ο Σάκοτα

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Γυμναστικό (30/12, 17:00) με τον Ντράγκαν Σάκοτα να υπογραμμίζει πως απαιτείται συγκέντρωση, δύναμη και σοβαρότητα από τους παίκτες του.

H AEK είναι στο 5-4 κι απέναντι στον Γυμναστικό Λάρισας (30/12, 17:00, Cosmote Sport 4) θα ψάξει την 6η νίκη στη Stoiximan.gr Basket League. Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης και υπογράμμισε πως χρειάζεται σοβαρότητα στο παρκέ για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

" Δίνουμε αύριο το τελευταίο ματς για το 2017. Όλοι στην ομάδα θέλουμε για ένα λόγο παραπάνω να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Καταφέραμε όλο αυτό το διάστημα, που δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις... μπαταρίες μας εν όψει του δύσκολου προγράμματος, που έχουμε τον Ιανουάριο.

Ο αυριανός μας αντίπαλος έχει κάνει τελευταία κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Κάποιους παίκτες τους γνωρίζουμε, ξέρουμε τον τρόπο που αγωνίζονται, και κάποιους άλλους θα τους δούμε για πρώτη φορά. Χρειάζεται προσοχή από μέρους μας. Έτσι ή αλλιώς, ανεξάρτητα ποια ομάδα είναι αντίπαλός μας, πρέπει ως ομάδα να βγάζουμε την ίδια συγκέντρωση, δύναμη και σοβαρότητα στο παρκέ", δήλωσε ο head coach της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ