ΑΕΚ

Χώρις Χέρστον στην πρεμιέρα των playoffs

Χώρις Χέρστον στην πρεμιέρα των playoffs
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Μαλίκ Χέρστον δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του και θα απουσιάσει από τον πρώτο προημιτελικό αγώνα των playoffs κόντρα στον ΠΑΟΚ του προσεχούς Σαββάτου (16/4) στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς τον Μαλίκ Χέρστον θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για τα playoffs της Basket League που ξεκινούν το Σάββατο (16/4) στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της "Ένωσης", ο οποίος είχε τραυματιστεί στο δεξί του γόνατο στο τέταρτο δεκάλεπτο του ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Ο Μαλίκ Χέρστον αποτελεί τον μεγαλύτερο "πονοκέφαλο" του Γιούρι Ζντοβτς, εν όψει της έναρξης των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός φόργουορντ μπορεί να γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει την ενεργό δράση.

Από την πρώτη στιγμή το ιατρικό τιμ της "Ένωσης" στην κυριολεξία έχει πέσει πάνω του ωστόσο το μεγάλο ερώτημα είναι το πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Κάτι που παραδεχόταν και ο ίδιος καθώς έβγαινε από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ για την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Αρκαδικό στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η επιθυμία του Χέρστον είναι να δώσει το "παρών" στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Σύμμαχός του το γεγονός ότι αυτό θα διεξαχθεί μία εβδομάδα μετά που όλα δείχνουν ότι το διάστημα αυτό θα είναι ικανό ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις και να είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του υπό τις οδηγίες του Γιούρι Ζντοβτς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ