ΑΕΚ

Χωρίς Βασιλειάδη με Παναθηναϊκό

Χωρίς Βασιλειάδη με Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Βασιλειάδης παραμένει στα "πιτς" και δεν πρόκειται να ενισχύσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/12, 21:30). Στην αποστολή ο Δημήτρης Χαριτόπουλος.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (11/12, 21:30) έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Σολνόκι. Ο Γιούρι Ζντοβτς καταστρώνει βέβαια τα πλάνα του, γνωρίζοντας πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Βασιλειάδη.

Ο έμπειρος γκαρντ, που τραυματίστηκε προ δύο εβδομάδων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Αντίθετα, συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας με σκοπό να επιστρέψει στη δράση εντός των επόμενων ημερών . Κάτι που σημαίνει πως η "Ένωση" θα στερηθεί των υπηρεσιών του σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Από την άλλη, διαθέσιμος για τον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League είναι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος. Ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον κράτησε εκτός αγώνα με τη Σολνόκι και υπολογίζεται από τον προπονητή του, για τη μονομαχία με το "τριφύλλι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ