ΑΕΚ

Χωρίς Σάκοτα κόντρα στο Λαύριο

ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE BASKET (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE BASKET (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντούσαν Σάκοτα δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στη μέση και τέθηκε εκτός για τον αυριανό (24/3) κρίσιμο αγώνα με το Λαύριο για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Εκτός και ο Μωραϊτης.

Χωρίς τον Ντούσαν Σάκοτα θα παραταχθεί η ΑΕΚ αύριο (24/3) κόντρα στο Λαύριο για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο αρχηγός της "Ένωσης" εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη μέση το οποίο αποκόμισε στον δεύτερο αγώνα με τη Νίμπουρκ (14/3). Ο Σάκοτα είχε κάνει ένεση τότε στο ημίχρονο του αγώνα για να πληρώσει το "τίμημα" στην συνέχεια, αφού έκτοτε βρίσκεται εκτός δράσης, έχοντας ήδη απουσιάσει και από τον αγώνα με τον Πανιώνιο (18/3).

Πλέον ο Σάκοτα θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League κόντρα στην Στρασμπούρ την προσεχή Τετάρτη (28/3).

Αξίζει να αναφερθεί ότι εκτός δωδεκάδας τέθηκε και ο Δημήτρης Μωραϊτης, ο οποίος εξακολουθεί να ασχολείται με ενοχλήσεις στο πέλμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ