ΑΕΚ

Χωρίς Λαρεντζάκη με Εστουδιάντες

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θα προφυλαχθεί κόντρα στην Εστουδιάντες (10/10). "Επικίνδυνη ομάδα η Εστουδιάντες" δήλωσε ο Σάκοτα.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρόσθεσε το όνομά του δίπλα σε αυτό του Μάνι Χάρις στην λίστα με τους απόντες τη ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Εστουδιάντες για πρεμιέρα του Basketball Champions League (10/10, 19:30).

Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο στον αγώνα της πρεμιέρας της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στα Τρίκαλα, αισθάνεται πολύ καλύτερα, ωστόσο κρίθηκε φρόνιμο να προφυλαχθεί, αφού δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει η ΑΕΚ να υπάρξει κάποιος νέος τραυματισμός.

Με τον Λαρεντζάκη - αλλά και τον Μάνι Χάρις που ήρθε τραυματίας από την Κίνα - εκτός δράσης, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος λογικά θα χρησιμοποιήσει για αρκετή ώρα παρέα τους Έντιν Άτιτς και Κέλσι Μπάρλοου, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρατεύσει και σχήμα με ταυτόχρονη χρησιμοποίηση δύο πόιντ γκαρντ (Ξανθόπουλος, Γκριν).

Ο Ντούσαν Σάκοτα δήλωσε από την πλευρά του ενόψει του αυριανού αγώνα στο επίσημο σάιτ της ομάδας: " Έχουμε μάθει να μην υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Αυτό θα κάνουμε και αύριο με την Εστουδιάντες, μία ισπανική ομάδα με μπασκετική κουλτούρα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή το ματς. Είναι επικίνδυνη ομάδα η Εστουντιάντες, με σπουδαίο ρόστερ. Κάποιοι παίκτες της έχουν εμπειρία Ευρωλίγκας, όπως ο Κουκ, ο Μέντλι και ο Λάντεσμπεργκ. Πιστεύω, πάντως, ότι είμαστε πανέτοιμοι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ