ΑΕΚ

Χωρίς Κατσίβελη αλλά με Αγγελόπουλο η προπόνηση

Χωρίς Κατσίβελη αλλά με Αγγελόπουλο η προπόνηση

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της "Ένωσης" πριν από τον αγώνα με την Κηφισιά ενώ ο Γιούρι Ζντοβτς ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται τον Άρη.

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (21/2, 17:00) στο ΟΑΚΑ την Κηφισιά με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην τρίτη θέση της κατάταξης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ πριν από το παιχνίδι με τον Άρη στη "Nick Galis Hall".

Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος χτύπησε στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάτρας και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι το οστικό οίδημα που υπέστη είναι εκτεταμένο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Η προπόνηση της "Ένωσης" πραγματοποιήθηκε παρόντος του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου και του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα.

Ζντοβτς: "Θα έλθει για την έκπληξη η Κηφισιά"

Στο μεταξύ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, δήλωσε στο aekbc.gr για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο την Κηφισιά: "Η Κηφισιά είναι μία από τις ομάδες του πρωταθλήματος που βρίσκεται σε καλή φόρμα. Θα έλθει εδώ (σ.σ. στο ΟΑΚΑ) και θα προσπαθήσει χωρίς άγχος να κάνει την έκπληξη. Η δουλειά μας όπως σε κάθε αγώνα είναι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά από τα πρώτα λεπτά, να μην αφήσουμε να περάσει από το μυαλό τους, ότι μπορεί να μας κερδίσουν.

Πρέπει να επαναλάβουμε την σκληρή άμυνα μας, όπως κάναμε για 25 λεπτά στην Πάτρα. Δεν θα έχουμε μαζί μας τον Κατσίβελη, που ήταν ένας από τους καλύτερους μας παίκτες στα τελευταία ματς, αλλά έχουμε αρκετούς παίκτες στο ρόστερ που θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να δείξουν τι αξίζουν. Δεν περιμένω έναν εύκολο αγώνα και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε την Κηφισιά. Κάθε αναμέτρηση έχει την ιδιαιτερότητά της και αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο την Κηφισιά, και όχι τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τον Άρη".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ