ΑΕΚ

Χήνας: "Βατός ο όμιλος"

Χήνας: "Βατός ο όμιλος"

Ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και στον Μιχάλη Στεφάνου για την κλήρωση του Eurocup και τους αντιπάλους της "Ένωσης".

Η ΑΕΚ έμαθε τους αντιπάλους της στο Eurocup και ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Γιώργος Χήνας, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και στον Μιχάλη Στεφάνου για την κλήρωση και τους στόχους της "Ένωσης" στη διοργάνωση.

Αναλυτικά

Για τους αντιπάλους της ΑΕΚ: "Είναι σχετικά βατός ο όμιλος. Η Γκραν Κανάρια δυσκολεύει την κατάσταση, καθώς πρόκειται και για μακρινό ταξίδι. Είναι νωρίς να μιλήσουμε γιατί υπάρχουν αρκετοί μήνες προετοιμασίας μέχρι να ξεκινήσουν οι αγώνες και οι ομάδες δεν έχουν κλείσει τα ρόστερ".

Για τις αλλαγές στο νέο Eurocup: 'Σίγουρα γίνεται πιο ενδιαφέρον, ανεβαίνει το επίπεδο της διοργάνωσης και αυξάνει για όλους το βαθμό δυσκολίας".

Για τους στόχους της ΑΕΚ: "Οι προσδοκίες είναι συγκεκριμένες, να περάσουμε αρχικά στην επόμενη φάση. Να έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας, όπως πέρυσι με τη Γαλατάσαραϊ, που μαζέψαμε 10.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ να επιστρέψει ξανά στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό είναι το σημαντικότερο για μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ