ΑΕΚ

Χέρστον: "Νίκη και για τη ψυχολογία μας"

Χέρστον: "Νίκη και για τη ψυχολογία μας"

Η ΑΕΚ θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στον Άρη (28/11, 17:00) και ο Μαλίκ Χέρστον εξηγεί στο Sport24.gr ότι η "Ένωση" θέλει τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους πριν από τη μάχη με τη Νίζνι.

Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ είναι το ζητούμενο για την ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα (28/11, 17:00) τον Άρη για την 8η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η "Ένωση" καλείται να διευρύνει το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα και ο Μαλίκ Χέρστον εξήγησε στο Sport24.gr ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με τον προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε αρχικά στο... συνηθισμένο κακό ξεκίνημα της ΑΕΚ που εμφανίστηκε και στον πρόσφατο αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι Τούρκοι έβαλαν φρένο στο νικηφόρο σερί (9-0) της "Ένωσης": "Πραγματικά, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν ξέρω τι φταίει... Ίσως το ότι είμαστε νέα ομάδα και ψάχνουμε να βρούμε ρυθμό. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας! Ειδικά στην Ευρώπη, όπου κάθε ομάδα είναι υψηλού επιπέδου. Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια για την πρόκριση στο LAST-32 και οφείλουμε να βελτιώσουμε την άμυνά μας στο πικ-εν-ρολ. Να περιορίοσουμε τις αδυναμίες μας".

Πλέον η ΑΕΚ καλείται να ολοκληρώσει την υπέρβαση στον ΣΤ' όμιλο, διεκδικώντας δυο νίκες στις αναμετρήσεις με τις Νίζνι, Χάποελ και Νεπτούνας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης (2/11) με τους Ρώσους στο Νόβγκοροντ. Παρεμπιπτόντως, η "Ένωση" είχε νικήσει με +17 πόντους στον αγώνα του ΟΑΚΑ (87-70). "Είναι αλήθεια ότι για να είμαστε ασφαλείς, θέλουμε δυο νίκες για την πρόκριση. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Νίζνι, μια δυνατή ομάδα στην έδρα της που κάνει καλή χρονιά στη VTB League. Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα στρέφεται στον αγώνα με τον Άρη (28/11, 17:00), εκεί όπου θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης. "Το ματς του Κυπέλλου ήταν πολύ πρόωρο. Ήμασταν ακόμα στις αρχές της χρονιάς και πιστεύω ότι πλέον βρισκόμαστε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με εκείνη την περίοδο. Έχουμε μαζί μας νέα πρόσωπα και πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, θα τα καταφέρουμε. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες όμως θέλουμε τη νίκη και για τη ψυχολογία μας"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ