ΑΕΚ

Χάρις αντί Άτιτς στην Stoiximan.gr Basket League

ΑΕΚ-ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ (BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
ΑΕΚ-ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ (BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ICON

Ο Μάνι Χάρις ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και δηλώθηκε από την ΑΕΚ στην Stoiximan.gr Basket League στην θέση του Έντιν Άτιτς.

Η στιγμή που περίμεναν πώς και πώς οι φίλοι της ΑΕΚ. Αύριο (21/10) θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουν με τα "κιτρινόμαυρα" τον Μάνι Χάρις!

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και κρίθηκε ότι πλέον είναι 100% υγιής, άρα μπορεί να πάρει μέρος στους αγώνες της ομάδας. Έτσι, η "Ένωση" αποφάσισε να τον δηλώσει κανονικά για την Stoiximan.gr Basket League. Όσο για τον παίκτη που έμεινε εκτός; Αυτός τελικά, όπως αναμενόταν ήταν ο Έντιν Άτιτς, ο οποίος προς το παρόν θα συμμετέχει μόνο στους αγώνες του Basktetball Champions League.

Η προσθήκη του Χάρις αναμένεται να αλλάξει αρκετά στο ροτέισον της ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός προβλέπεται να έχει σαφώς μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν που είχε ο Άτιτς, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Πλέον η εξάδα των ξένων της "Ένωσης" είναι η εξής: Μάικ Γκριν, Μάνι Χάρις, Κέλσι Μπάρλοου, Μπάντζα Σι, Ντελρόι Τζέις, Τσινένελου Ελόνου,

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ