ΑΕΚ

"Βράζουν" στην ΑΕΚ με την διαιτησία του Basketball Champions League

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - ESTUDIANTES (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - ESTUDIANTES (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δύο μέρες μετά τον αγώνα με την Εστουδιάντες για την πρεμιέρα του Basketball Champions League στην ΑΕΚ υπάρχει ακόμα εκνευρισμός για την αντιμετώπιση που έτυχαν στον αγώνα από τους διαιτητές.

Η πρεμιέρα του Basketball Champions League ήταν κακή για την ΑΕΚ, η οποία πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα κόντρα στην Εστουδιάντες, γνωρίζοντας την ήττα με 87-79. Στην "Ένωση" αναγνωρίζουν τα λάθη τους . Την ίδια στιγμή όμως δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για τις αποφάσεις των διαιτητών του αγώνα.

Οι "κιτρινόμαυροι" θεωρούν ότι έτυχαν εχθρικής αντιμετώπισης από την τριάδα των διαιτητών, οι οποίοι φάνηκε ανά διαστήματα να έχουν διαφορετικά κριτήρια στις δύο πλευρές του παρκέ στον καταλογισμό των φάουλ. Είναι μάλιστα τέτοιος ο εκνευρισμός στην ομάδα, που σύμφωνα με την εφημερίδα "Ωρα" υπάρχει η σκέψη ακόμα και της επίσημης διαμαρτυρίας στην FIBA, κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί.

" Οι διαιτητές κατάφεραν να εκνευρίσουν ακόμα και τον πρόεδρο της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο, που φημίζεται για την υπομονή του" τονίζουν τις δύο τελευταίες ημέρες κύκλοι της ΑΕΚ για να δείξουν τον εκνευρισμό τους.

Στην "Ένωση" δεν ψάχνουν για άλλοθι για την ήττα. Ξέρουν ότι αν η ομάδα είχε καλύτερη εικόνα θα μπορούσε να κερδίσει. Αυτό που ζητάνε ωστόσο είναι σεβασμό, τον οποίο πιστεύουν ότι δεν έχουν στο Basketball Champions League, έχοντας ως επιχείρημα και την διαιτησία του τελευταίου αγώνα της περσινής σεζόν στην διοργάνωση για την φάση των "16" κόντρα στη Μονακό εκτός έδρας, που σήμανε τον αποκλεισμό της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ