ΑΕΚ

"Βόμβα" με Ντι Τζέι Κούπερ στην ΑΕΚ

"Βόμβα" με Ντι Τζέι Κούπερ στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το ταξίδι της ΑΕΚ στη Μόσχα συνδυάστηκε με το δεύτερο σερί "διπλό" στο Eurocup, αλλά και μία πολύ σημαντική μεταγραφή. Αυτή του Ντι Τζέι Κούπερ. Η "Ένωση" βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 25χρονου πλεϊμέικερ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Αν για κάτι μπορεί να είναι σίγουροι οι φίλοι της ΑΕΚ, αυτό είναι πως ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν πρόκειται να τα παρατήσει εύκολα. Ούτε να μην δώσει στον Ντράγκαν Σάκοτα ό,τι χρειάζεται προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή. Απόδειξη οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της "Ένωσης".

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ήταν η αρχή, για να ακολουθήσει ο Μάλκολμ Άρμστεντ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Ρωσία όμως, υπάρχει κι άλλη μία "βόμβα" που πρόκειται να σκάσει άμεσα. Το όνομα αυτής: Ντι Τζέι Κούπερ! Ο 25χρονος πλεϊμέικερ είναι ο επόμενος που θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, εφόσον δεν προκύψει κάποιο κώλυμα της τελευταίας στιγμής. Κι αυτό γιατί οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Η παρουσία της ΑΕΚ στη Μόσχα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κράσνι Όκτιαμπρ έφερε το δεύτερο σερί "διπλό" στο Eurocup, αλλά ταυτόχρονα τη δυνατότητα για να τα πουν οι άνθρωποι της ομάδας με τον Ντι Τζέι Κούπερ. Αυτός ήταν άλλωστε εδώ και καιρό ο Νο1 στόχος του Ντράγκαν Σάκοτα. Η μεταγραφή του Μάλκολμ Άρμστεντ έκανε πολλούς να πιστέψουν πως το ενδιαφέρον ατόνησε, αλλά επί της ουσίας αυτό αναθερμάνθηκε άμα τη παρουσία της αποστολής στη ρωσική πρωτεύουσα.

Εξ ου κι η νέα -κατά πολύ- βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε η ΚΑΕ ΑΕΚ στον πρώην παίκτη των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, για να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα! Μία πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί ο παίκτης, που ούτως ή άλλως βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου πριν την αναμέτρηση με τους "κιτρινόμαυρους". Κάτι που επιβεβαίωσε με "τιτίβισμά" του ο Τζόρτζε Μάτιτς, λίγη ώρα μετά το τέλος του χθεσινού (18/11) αγώνα.

" Μετά τον Τόνι Μίτσελ, ο Ντι Τζέι Κούπερ μπορεί να γίνει ο δεύτερος Αμερικανός που θα φύγει από την Κράσνι Όκτιαμπρ. Κάποιες ομάδες της Euroleague ενδιαφέρονται για εκείνον", έγραψε χαρακτηριστικά ο Σέρβος δημοσιογράφος. Η ΑΕΚ δεν αγωνίζεται μεν στην Euroleague, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει παίκτη αυτού του επιπέδου στο ρόστερ της. Γι αυτό ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε την κίνηση - ματ, ανεβάζοντας κατά πολύ την προσφορά του για τον 25χρονο πόιντ γκαρντ, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές του Sport24.gr από τη Ρωσία.

Η μοίρα τα φέρνει λοιπόν έτσι ώστε το τελευταίο παιχνίδι του Ντι Τζέι Κούπερ με την Κράσνι Όκτιαμπρ (εκεί όπου είχε 27 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ) να είναι κόντρα στην ομάδα που αναμένεται να υπηρετήσει για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Στο χέρι του είναι πλέον να πει το τελικό "ναι" και να επιστρέψει στα μέρη μας, για να φορέσει τη φανέλα τρίτης ελληνικής ομάδας.

Η συμφωνία δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί ακόμη κι εντός της ημέρας (19/11), ώστε να ακολουθήσει η άφιξή του στη χώρα μας κι ενσωμάτωσή του στα κοινά της ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως όπως ακριβώς συμβαίνει με τον Μάλκολμ Άρμστεντ, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, ο 25χρονος γκαρντ δεν θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην α' φάση του Eurocup. Από το Last 32 κι έπειτα θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ φυσικά και δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο, για να αγωνιστεί άμεσα...

Έτσι, η ΑΕΚ θα έχει πλέον εφτά ξένους (με τον Έντιν Άτιτς να είναι ο έβδομος), αφού στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Μαλίκ Χέρστον, Κρις Ουόρεν, Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, Μάλκολμ Άρμστεντ και Μίλαν Μιλόσεβιτς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ