ΑΕΚ

"Βλέπει" Μάρκους Πέιτζ η ΑΕΚ

Oklahoma City Thunder's Marcus Paige, right, looks to pass the ball as he is guarded by New York Knicks' Ognjen Jaramaz during the second half of an NBA summer league basketball game, Monday, July 3, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
AP Photo/John Raoux AP

Ο Μάρκους Πέιτζ είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν οι Σωτήρης Μανωλόπουλος και Γιώργος Χήνας στο ταξίδι τους στο Λας Βέγκας για την κάλυψη της θέσης του βασικού πόιντ γκαρντ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, και ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Χήνας, επέστρεψαν από το Λας Βέγκας όπου βρέθηκαν για το Σάμερ Λιγκ έχοντας μία μεγάλη λίστα παικτών. Πάνω-πάνω σε αυτή τη λίστα λοιπόν υπάρχει το όνομα του Μάρκους Πέιτζ (24 χρονών, 1.88 μέτρα, πόιντ γκαρντ).

Ο νεαρός γκαρντ αγωνίζεται με την φανέλα των Minnesota Timberwolves στο Σάμερ Λιγκ, έχοντας 12.8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο. Είναι ένας βραχύσωμος γκαρντ με πολύ καλό σουτ, ο οποίος μάλιστα το 2016 είχε φτάσει με το κολέγιο του Νορθ Καρολάινα μέχρι τον τελικό του NCAA.

Η περίπτωση του Πέιτζ θεωρείται δύσκολη, κυρίως επειδή ο νεαρός γκαρντ έχει ως προτεραιότητα να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Οι πρώτες επαφές πάντως έχουν γίνει, έστω και αν βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, με την ΑΕΚ να αναμένεται να "παλέψει" όσο μπορεί την συγκεκριμένη περίπτωση.

AP Photo/John Raoux

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ