ΑΕΚ

"Βλέπει" Ελντριτζ η ΑΕΚ

"Βλέπει" Ελντριτζ η ΑΕΚ
HTTP://BASKETDERGISI.COM

Ο Οσίρις Έλντριτζ της Τραμπζονσπόρ προτάθηκε και... αρέσει στην ΑΕΚ, που εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Στο "τραπέζι" και τα ονόματα των Ουατάρα και Χέσλιπ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα για το 2017 με αντίπαλο τον ΓΣΛ(30/12, 17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ωστόσο την ίδια στιγμή συνεχίζει να έχει τις "κεραίες" της ανοιχτές για παίκτη. Και, όπως φαίνεται, βρήκε μία ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Ο λόγος για τον Οσίρις Έλντριτζ (29 χρονών, 1.91 μέτρα, γκαρντ) της Τραμπζονσπόρ. Ο Αμερικανός γκαρντ προτάθηκε και αρέσει στην ΑΕΚ. Και ο λόγος είναι το γεγονός ότι έχει τα δύο στοιχεία που ψάχνουν στην "Ένωση": Είναι καλός σουτέρ και παράλληλα έχει οργανωτικές ικανότητες, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορέσει να συνυπάρξει με τους υπόλοιπους περιφερειακούς της ομάδας, δίνοντας το κάτι διαφορετικό.

Την φετινή σεζόν ο Έλντριτζ έχει μέχρι στιγμής στο τουρκικό πρωτάθλημα 14.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ μέσο όρο με 37.8% στα τρίποντα, 50.7% στα δίποντα και 93.1% στις βολές. Με την ομάδα του, όμως, να βρίσκεται στην 14η θέση και να έχει οικονομικά προβλήματα, η περίπτωσή του μοιάζει πιο προσιτή. Όπως προσιτή μοιάζει και η περίπτωση του συμπαίκτη του, Μπράντ Χέσλιπ (27 χρονών, 1.91 μέτρα, γκαρντ), ο οποίος επίσης είναι καλός σουτέρ και έχει προταθεί εδώ και καιρό.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στους "κιτρινόμαυρους" προτάθηκε ακόμα ένας παίκτης που παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ο λόγος για τον Γιακούμπα Ουατάρα (25 χρονών, 1.91 μέτρα, σούτινγκ γκαρντ), ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τους Μπρούκλιν Νετς. Ο Γάλλος γκαρντ πάντως έχει διαφορετικά στοιχεία από τους δύο παίκτες της Τραμπζοσπόρ, αφού είναι τρομερός αθλητής, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί ως πλέι-μέικερ και έχει κυρίως ρόλο... εκτελεστή, σουτάροντας πέρυσι με 40% στο γαλλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μονακό.

Όπως και να έχει, είναι δεδομένο ότι όσο η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνει για παίκτη, τόσο οι μάνατζερ θα συνεχίσουν να προτείνουν τους πελάτες τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η "Ένωση" θέλει να τελειώσει με το ζήτημα το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να μπορέσει να εντάξει σταδιακά το νέο παίκτη στο ρόστερ της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ