ΑΕΚ

Βάζει τρίποντα και μοιράζει ευρώ η ΑΕΚ!

Βάζει τρίποντα και μοιράζει ευρώ η ΑΕΚ!

Στα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια της σε Stoiximan.gr Basket League και Basketball Champions League η ΑΕΚ θα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα 50 ευρώ για κάθε τρίποντο που θα πετυχαίνει.

Μία σημαντική κίνηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα κάνει στους επόμενους τρεις εντός έδρας αγώνες της η ΑΕΚ. Για κάθε τρίποντο που θα σημειώσει ο “δικέφαλος” στα παιχνίδια με Σαρλερουά, Δόξα Λευκάδας και Αρη, θα προσφέρει και 50 ευρώ στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής “Η Μητέρα”. Συν τοις άλλοις, στα ημίχρονα των συγκεκριμένων αγώνων θα δοθεί η ευκαιρία και στους οπαδούς της Ενωσης να συνδράμουν σε αυτή τη σημαντική κίνηση της “κίτρινης” ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τα Χριστούγεννα είναι πρωτίστως γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης.

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι για κάθε Τρίποντο που θα επιτυγχάνει η ομάδα στο ΟΑΚΑ, στους αγώνες με Σαρλερουά (14/12), Δόξα Λευκάδας (17/12) και Άρη (07/01), 50 ευρώ θα προσφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ « Η ΜΗΤΕΡΑ».

Στα ημίχρονα των αγώνων οι φίλαθλοι στο γήπεδο θα έχουν την δυνατότητα με την συμμετοχή τους να προσθέσουν στα τρίποντα της ομάδας. ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ να εμψυχώσεις την ομάδα σου και να «σουτάρεις» για καλό σκοπό”.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ