ΑΕΚ

Τον Οκτώβριο θα έρθει ο Μάνι Χάρις στην ΑΕΚ

Τον Οκτώβριο θα έρθει ο Μάνι Χάρις στην ΑΕΚ

Η κινεζική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των τελικών του πρωταθλήματος, στους οποίους συμμετέχει η Ανχούι του Μάνι Χάρις, με το "καλό" σενάριο να θέλει τον Αμερικανό να έρχεται στην ΑΕΚ την 1η Οκτωβρίου.

Καλό... Οκτώβριο. Αυτό σκέφτονται στην ΑΕΚ για τον Μάνι Χάρις, ο οποίος στην καλύτερη περίπτωση θα έρθει στα μέρη μας την 1η Οκτωβρίου. Και αυτό είναι το καλό σενάριο για την "Ένωση", αφού προϋποθέτει ότι η σειρά των τελικών του κινεζικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ανχούι (στην οποία αγωνίζεται) και την Σανχί θα ολοκληρωθεί με σκορ 3-0.

Η κινεζική Ομοσπονδία λοιπόν ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των τελικών του πρωταθλήματος, που κρίνονται στις 3 νίκες, με τον πρώτο να είναι προγραμματισμένο για τις 24 Σεπτεμβρίου, τον δεύτερο για τις 27 Σεπτεμβρίου και τον τρίτο για τις 29 Σεπτεμβρίου. Αν δεν ολοκληρωθεί η σειρά στους τρεις αγώνες, τότε ο τέταρτος αγώνας θα διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου, ενώ δεν έχει γίνει ακομα γνωστή η ημερομηνία για την διεξαγωγή του πέμπτου αγώνα της σειράς.

Όπως γίνεται σαφές, είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Μάνι Χάρις να μην βρίσκεται στην χώρα μας για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, με αντίπαλο το Ρέθυμνο για το Κύπελλο στις 4 Οκτωβρίου. Όπως και να έχει, πάντως, οι "κιτρινόμαυροι" το μόνο που μπορούν να κάνουν στην προκειμένου περίπτωση είναι... υπομονή και να περιμένουν να ολοκληρώσει το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τις υποχρεώσεις του στην Κίνα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ