ΑΕΚ

Το νέο όνομα για ΑΕΚ

Το νέο όνομα για ΑΕΚ
Φίλαθλοι ΑΕΚ-μπάσκετ

Την ώρα που οι παράγοντες της ΑΕΚ προσπαθούν να βρουν λύση στα οικονομικά προβλήματα, ένα νέο όνομα προπονητή βγήκε δυναμικά στο προσκήνιο.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι ούτε σίγουρο, ούτε ξεκάθαρο τι θα συμβεί με την πρωταθλήτρια της Α2 2014. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει δράση δυσκολεύονται να βρουν λύση στα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, κάνουν όμως ό,τι περνάει από το χέρι τους για να παίξει ο Δικέφαλος στην Α1.

Το σενάριο που ήθελε τον Παναγιώτη Γιαννάκη να αναλαμβάνει το "τιμόνι" φαίνεται πως έχει ατονίσει, μιας και ο έμπειρος προπονητής είχε θέσει συγκεκριμένες προϋποθέσεις που μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν για τον ένα ή τον άλλο λόγο.

Την ώρα, λοιπόν, που γίνεται αγώνας δρόμου για την έκδοση νέου Α.Φ.Μ., ένα νέο όνομα υποψήφιου κόουτς βγήκε στην επιφάνεια και είναι αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου, με τον οποίο υπάρχουν "γέφυρες" από παλαιότερη συνύπαρξη των δυο πλευρών.

Το σενάριο που θέλει τον Παπαδόπουλο να επιστρέφει στην ΑΕΚ, είναι όχι μόνο πιθανό, αλλά και ρεαλιστικό. Ισως το πιο ρεαλιστικό αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι κιτρινόμαυροι τρέχουν (και πρέπει να τρέξουν ακόμη περισσότερο), μιας και τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα.

Οσο για μεταγραφές και γηπεδικό, αυτά είναι ζητήματα που θα απασχολήσουν στη συνέχεια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ