ΑΕΚ

Το βλέμμα στον ΓΣΛ και την... ενίσχυση στην ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα (26/12) στις προπονησεις ενόψει του τελευταίου αγώνα του 2017 κόντρα στον ΓΣΛ, έχοντας το μυαλό της και στην προσθήκη ενός παίκτη.

Μία ημέρα κράτησε μόνο η ξεκούραση στην ΑΕΚ. Έπειτα από την ευχάριστη διακοπή των Χριστουγέννων οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα – συμπεριλαμβανομένων των Σάκοτα, Μαυροειδή, Λαρεντζάκη που είχαν πάρει άδεια μία παραπάνω ημέρα – επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα (26/12.

Στην ΑΕΚ το μυαλό βρίσκεται στον αγώνα του Σαββάτου (30/12) κόντρα στον ΓΣΛ για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Θέλουν να κλείσον καλά το 2017, ξέροντας ότι έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο 2018. Την ίδια στιγμή ωστόσο δεν ξεχνούν και το θέμα της ενίσχυσης, το οποίο παραμένει ανοιχτό εδώ και αρκετό καιρό.

Στην “Ένωση” συνεχίζον να “χτενίζουν” την αγορά, ψάχνοντας – αρχικά – για έναν combo φόργουορντ με καλό περιφερειακό σουτ. Έναν παίκτη δηλαδή που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως σμολ φόργουορντ όσο και ως πάουερ φόργουρντ και θα έχει την δυνατότητα να συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε σχήμα, είτε ως δεύτερος ψηλός, είτε ως περιφερειακός. Παρά τις συνεχείς προτάσεις παικτών ωστόσο προς το παρόν δεν έχει βρεθεί αυτό που ψάχνουν στην ΑΕΚ.

Όπως και να έχει, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις στους “κιτρινόμαυρους”, αφού όλοι θέλουν η ομάδα να είναι όδο το δυνατόν πιο δυνατή ενόψει του 2018.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ