ΑΕΚ

Το ΝΒΑ καθυστερεί τον Έρικ

Το ΝΒΑ καθυστερεί τον Έρικ

Ο Μάικλ Έρικ αναμένεται να αποτελέσει τον νέο σέντερ της ΑΕΚ, εφόσον ξεπεραστεί το τελευταίο εμπόδιο. Ποιο είναι αυτό; Το ενδιαφέρον ομάδας από το ΝΒΑ.

Στην ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα για την απόκτηση του Μάικλ Έρικ, από τη στιγμή που βρέθηκε σημείο επαφής με τον πρώην σέντερ του Πανελευσινιακού . Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν καταλήξει εδώ και καιρό στον παίκτη που θέλουν να συμπληρώσει το παζλ της φροντ λάιν, με τους ανθρώπους της "Ένωσης" να περιμένουν το τυπικό "οκ" από εκείνον για να του στείλουν τα εισιτήρια και να τον υποδεχθούν.

Κι αν μέχρι τη Τετάρτη (16/3) έμοιαζε θέμα χρόνου να τον δούμε στα "κιτρινόμαυρα", εσχάτως το ενδιαφέρον ομάδας του ΝΒΑ για τον Έρικ περιέπλεξε κάπως την κατάσταση. Το καλό όνομα που έχει ο Αμερικανός σέντερ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αποτελεί... πρόβλημα στην παρούσα φάση, δίχως αυτό να σημαίνει πάντως πως η μεταγραφή μπορεί να χαλάσει. Όπως και να έχει, στην ΑΕΚ τηρούν σιγήν ιχθύος αναμένοντας τις εξελίξεις προκειμένου να μάθουν πότε θα τον έχουν σύντομα κοντά τους.

Από την πλευρά του, ο Γιούρι Ζντοβτς περιμένει πως και πως τον παίκτη προκειμένου να έχει ένα εύλογο διάστημα προσαρμογής στα δεδομένα πριν αρχίσουν τα play off της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ αποτελώντας τη τελευταία προσθήκη του φετινού ρόστερ. Για αυτό θα έρθει άλλωστε στην Ελλάδα, προκειμένου να δώσει το κάτι παραπάνω στη φροντ λάιν της "Ένωσης" που μπορεί να είναι γεμάτη από ταλέντο, αλλά υπολείπεται αθλητικών προσόντων. Πρόβλημα που έχει διαγνωστεί καιρό τώρα από το "ξανθό σκυλί".

Δεν είναι τυχαίο πάντως ότι από την ΑΕΚ φρόντισαν να δείξουν στον Έρικ ξεκάθαρα το θέλω τους για την επίτευξη της οριστικής συμφωνίας. Κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι μετά την προφορική συμφωνία ως αποτέλεσμα του σημείου τομής που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης του εστάλη το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο. Αυτό που αναμένουν να τους επιστραφεί με τη δική του υπογραφή ώστε ακολούθως να του σταλούν τα αεροπορικά εισιτήρια για το υπερατλαντικό του ταξίδι με τελικό προορισμό την Αθήνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ