ΑΕΚ

Τιμάει τον Ζιάγκο η ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι στο περιθώριο του αγώνα με τον Πανιώνιο για την Stoiximan.gr Basket League θα τιμήσει τον προπονητή των "κυανέρυθρων", Βαγγέλη Ζιάγκο, για την προσφορά του στην "Ένωση".

Επί 18 χρόνια ο Βαγγέλης Ζιάγκος ήταν πιστός στρατιώτης της ΑΕΚ, ενώ ήταν αυτός που την επανέφερε από τα αλώνια της Β' Εθνικής στην Stoiximan.gr Basket League. Στην "Ένωση" δεν το ξέχασαν αυτό, ανακοινώνοντας ότι στο περιθώριο του αγώνα με τον Πανιώνιο (18/11, 17:00) για την Stoiximan.gr Basket League θα τον τιμήσουν για την προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H AEK μετά τη νικηφόρο βραδιά της στο Basketball Champions League συνεχίζει την προσπάθειά της στη Basket League.

To Σάββατο 18 Νοεμβρίου, και ώρα 17:00, η "Βασίλισσα" αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης η ΑΕΚ Β.C. πρόκειται να τιμήσει τον προπονητή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος υπηρέτησε την ΑΕΚ επί 18 έτη, ενώ συνέβαλε στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται διαδικτυακά και από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, αλλά βεβαίως και με τους γνωστούς τρόπους.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:00 έως τις 18:00, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ