ΑΕΚ

Την Τετάρτη οι εξηγήσεις του Μενσά Μπονσού

Την Τετάρτη οι εξηγήσεις του Μενσά Μπονσού

Ο Ποπς Μενσά Μπονσού βρέθηκε θετικός στη χρήση αμφεταμίνης ενώ την προσεχή Τετάρτη (27/05) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τις τελευταίες εξελίξεις.

Το δείγμα που είχε δώσει ο Ποπς Μενσά Μπονσού στις 18/03 και στο ματς της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα είχε απαγορευμένη ουσία , με το ΕΣΚΑΝ να ειδοποιεί όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους και την ΚΑΕ ΑΕΚ να δηλώνει πως επιφυλάσσεται για τις επόμενες κινήσεις της .

Οι πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από την ομάδα, ανέφεραν πως ο παίκτης είχε δηλώσει στον ΕΣΑΚΕ το φάρμακο που έπαιρνε (σ.σ. πρόκειται για ένα φαρμακευτικό σκεύασμα που παίρνει εδώ και χρόνια για να αντιμετωπίσει μια ασθένεια) κανονικά στις αρμόδιες αρχές -και άρα όλοι γνώριζαν τα συστατικά του.

Πλέον ο Βρετανός φόργουορντ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, πιθανότατα την προσεχή Τετάρτη (27/05), όπου θα δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το περιστατικό. Η ακριβής ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί με την έλευση του Μενσά Μπονσού, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα από τη Μ. Βρετανία την Τρίτη (26/05).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ