ΑΕΚ

Την Πέμπτη 18/8 η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ

Την Πέμπτη 18/8 η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι η πρώτη επίσημη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν έχει οριστεί την Πέμπτη 18/8 στο ΟΑΚΑ ενώ νωρίτερα οι παίκτες της "Ένωσης" θα υποβληθούν σε αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Η ΑΕΚ απέσυρε τη συμμετοχή της από το Eurocup και πλέον μετρά αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας της. Η πρώτη επίσημη προπόνηση της "Ένωσης" είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 18/8, στο ΟΑΚΑ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

"Η περίοδος της θερινής «αργίας» φτάνει στο τέλος της. Οι αθλητές της «Βασίλισσας» (πλην των διεθνών), ρίχνονται στη «μάχη» της προετοιμασίας.

Την Τετάρτη (17/08) και Πέμπτη (18/08), θα πραγματοποιηθούν οι αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις των παικτών σε Ευρωκλινική και Ιασώ General αντίστοιχα.

Η πρώτη (επίσημη) προπόνηση έχει οριστεί τελικά την Πέμπτη (18/08), στις 17:30, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Η αποστολή της «Βασίλισσας» αναμένεται να αναχωρήσει την Παρασκευή (19/08, 06:30) για τη Σλοβενία και την Kranjska Gora, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η «Βασίλισσα» θα παραμείνει στη Σλοβενία έως τις 05/09".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ