ΑΕΚ

Την Παρασκευή (8/4) στην Ελλάδα ο Έρικ

Την Παρασκευή (8/4) στην Ελλάδα ο Έρικ

Ο Μάικλ Έρικ θα βρίσκεται στην Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής (8/4) για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, κατόπιν, να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Αρκαδικό (9/4, 17:00).

Το σίριαλ της απόκτησης του Μάικλ Έρικ ολοκληρώθηκε αφού ο Νιγηριανός φόργουορντ ξεπέρασε τις τελευταίες (γραφειοκρατικές) δυσκολίες και θα βρίσκεται στη χώρα μας την Παρασκευή (8/4) για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ο Νιγηριανός φόργουορντ θα ταξιδέψει από το Ντάλας (μέσω Νέας Υόρκης) για την Αθήνα, όπου θα βρίσκεται το πρωί της Παρασκευής. Εν συνεχεία θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο ιατρικό... απρόοπτο θα ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην "Ένωση".

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον δούμε με την κιτρινόμαυρη φανέλα στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Αρκαδικό (9/4, 17:00) αφού δεν θα προλάβει να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Γιούρι Ζντοβτς. Έτσι, το πιθανότερο είναι να κάνει ντεμπούτο στον πρώτο προημιτελικό των πλέι οφ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ