ΑΕΚ

Θέλει να βρει τον δρόμο της κόντρα στην Βενέτσια η ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι δύο σερί ήττες δεν άρεσαν σε κανέναν στην ΑΕΚ, που ελπίζει ότι κόντρα στην Βενέτσια (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) θα μπορέσει να βγάλει αντίδραση.

Η εντός έδρας ήττα από την Εστουδιάντες και - κυρίως - η ήττα από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη έχει βαρύνει το κλίμα στην ΑΕΚ, η οποία ελπίζει να ανατρέψει την κατάσταση κόντρα στην Βενέτσια (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Η αποστολή της ΑΕΚ βέβαια μόνο εύκολη δεν θα είναι, αφού έχει απέναντί της την πρωταθλήτρια Ιταλίας και πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος. Σε κάποιο παιχνίδι ωστόσο η "Ένωση" πρέπει να βγάλει αντίδραση και να δείξει ότι βρίσκει ρυθμό. Και ίσως ο συγκεκριμένος αγώνας - στον οποίο οι "κιτρινόμαυροι" μπαίνουν ως το αουτσάιντερ - να είναι ο κατάλληλος για να συμβεί αυτό.

Η ΑΕΚ θα μπει στο παρκέ με σκοπό να κάνει το παιχνίδι της, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός από τον τραυματία Μάνι Χάρις, του οποίου πάντως η επιστροφή στην δράση πλησιάζει.

Αρχικός στόχος της ΑΕΚ είναι να περιορίσει την δράση των Ντομινίκ Τζόνσον και Ορέλικ Γκεντιμίνας, οι οποίοι είναι αυτοί που "τραβούν" στο σκοράρισμα την πρωταθλήτρια Ιταλίας, παίρνοντας το μεγαλύτερο μέρος των επιθέσεων της ομάδας τους. Γενικώς οι περιφερειακοί της ΑΕΚ αναμενεται να έχουν μπόλικη δουλειά σήμερα, αφού η Βενέτσια είναι μία ομάδα που στηρίζεται πολύ στην ικανότητα των γκαρντ της να δημιουργούν καταστάσεις, με την ιταλική ομάδα να αρέσκεται γενικώς να παίζει γρήγορα. Μένει τώρα να φανεί αν η "Ένωση" θα μπορέσει να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι προκειμένου να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, διεκδικώντας τη νίκη κόντρα σε μία καλή ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ