ΑΕΚ

Θέλει να κρατήσει τους Χάντερ και Τζέιμς η ΑΕΚ

Θέλει να κρατήσει τους Χάντερ και Τζέιμς η ΑΕΚ

Ο Λούκα Μπάνκι εισηγήθηκε στους διοικούντες της ΑΕΚ την παραμονή του Βινς Χάντερ και του Ντιλρόι Τζέιμς και πλέον οι "κιτρινόμαυροι" αναμένουν τις απαντήσεις των δύο παικτών στην πρόταση που τους έγινε.

Ο Λούκα Μπάνκι έχει σηκώσει τα μανίκια και σχεδιάζει την ΑΕΚ της νέας σεζόν και θέση στα πλάνα του έχουν οι Βινς Χάντερ και Ντιλρόι Τζέιμς.

Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν αποσπάσει την υπογραφή του Μάλκολμ Γκρίφιν και του Χάρη Γιαννόπουλου, αλλά σημαντικό ρόλο για το κάδρο τους για τη νέα σεζόν έχουν και οι ανανεώσεις παικτών από το ρόστερ τους της σεζόν 2017-18.

Οι Βινς Χάντερ και Ντιλρόι Τζέιμς έχουν τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος εισηγήθηκε την παραμονή τους στην Ένωση και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το... μπαλάκι πλέον πέρασε στην πλευρά των παικτών, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" τούς κατέθεσαν την πρότασή τους και πλέον αναμένουν να μάθουν την απάντησή τους.

Ο Χάντερ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 14 συμμετοχές στην Basket League και είχε μέσο όρο 8,4 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 0,4 ασίστ, 0,6 κλεψίματα και 0,3 τάπες, ενώ ο Τζέιμς πάτησε παρκέ 27 φορές (μ.ο. 7,1 πόντοι, 3,7 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1,2 λάθη και 0,3 τάπες).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ