ΑΕΚ

Θέλει να "δέσει" τον Ντίξον η ΑΕΚ

Θέλει να "δέσει" τον Ντίξον η ΑΕΚ

Η εξαιρετική εικόνα του Μάικλ Ντίξον εντός παρκέ έχει κάνει την ΑΕΚ να θέλει να επεκτείνει από τώρα το συμβόλαιό του. Διαβάστε τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Μάικλ Ντίξον έχει εξελιχθεί σε έναν εκ των ηγετών της ΑΕΚ από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ομάδα. Λογικό είναι λοιπόν στην "Ένωση" να θέλουν να διατηρήσουν τις τάξεις τους για καιρό ακόμα τον Αμερικανό με το Γεωργιανό διαβατήριο στο ρόστερ τους, έχοντας ξεκινήσει εδώ και καιρό επαφές προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Ντίξον, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 χρόνων με την ΑΕΚ, φέρεται να εξετάζει κι αυτός θετικά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, έχοντας ανά καιρούς εκφραστεί πολύ θετικά για την ομάδα, τους φίλους της, αλλά και την χώρα μας. Έχοντας λοιπό αυτό υπόψη τους, οι "κιτρινόμαυροι" είχαν προσεγγίσει για πρώτη φορά τον πρώην παίκτη της Νίμπουργκ πριν ακόμα εμπλακεί στο τροχαίο δυστύχημα πριν μερικές εβδομάδες. Απλώς, απολύτως λογικά, τα όσα ακολούθησαν είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπούν για λίγο καιρό οι συζητήσεις, οι οποίες ωστόσο φαίνεται πλέον να έχουν "αναθερμανθεί".

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαρκή επαφή και δεν αποκλείεται μέσα τις επόμενες μέρες να υπάρξει ραντεβού προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για πρόωρη επέκταση συμβολαίου μέχρι και το 2019 με βελτιωμένες οικονομικές αποδοχές. Σε αντίθεση με το υπάρχον συμβόλαιο βέβαια, το οποίο - όπως ήδη αναφέρθηκε - είναι "σπαστό" (1+1), στην "Ένωση" επιθυμούν το νέο συμβόλαιο του διεθνή με την Εθνική Γεωργίας να είναι "κλειστό", προκειμένου να αποτρέψουν και τυχόν ενδιαφερόμενους για την περίπτωσή του.

Την φετινή σεζόν ο Ντίξον είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στην Stoiximan.gr Basket League με 12.9 πόντους ανά αγώνα, αλλά και στο Basketball Champions League με 16.2 πόντους ανά παιχνίδι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ