ΑΕΚ

Τελειώνει ο Μαυροκεφαλίδης από την ΑΕΚ

Τελειώνει ο Μαυροκεφαλίδης από την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν για την ΑΕΚ θα αποτελέσει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Επέστρεψε στην Αθήνα και οι δύο πλευρές θα λύσουν κοινή συναινέσει την μεταξύ τους συνεργασία. Επιστρέφει ο Μαυροειδής.

Μπορεί να αποτέλεσε τον MVP της ΑΕΚ στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την "Ένωση".

Ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ επέστρεψε στην Αθήνα, θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της διοίκησης και οι δύο πλευρές θα λύσουν κοινή συναινέσει την μεταξύ τους συνεργασία. Πρόκειται για ειλημμένη απόφαση και μέσα στις επόμενες μέρες θα επισημοποιηθεί το "διαζύγιο". Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα γίνει free agent και θα ψάξει τον επόμενο σύλλογο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Όσον αφορά για τα αίτια του "διαζυγίου", υπήρξε έντονη φημολογία πως έχει να κάνει με χρήματα τα οποία χρωστά η ΑΕΚ στον παίκτη. Όμως, αυτή η περίπτωση διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την διοίκηση της "Ένωσης", καθώς οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν πως δεν υπάρχει κανένα οικονομικό θέμα. Όπως αναφέρουν οι "κιτρινόμαυροι", ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους και το κλαμπ σεβάστηκε την επιθυμία του.

Επιστρέφει ο Μαυροειδής

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει αλλαγές στον σχεδιασμό της ΑΕΚ, καθώς θα επιστρέψει στην ομάδα ο Δημήτρης Μαυροειδής! Ο 31χρονος Έλληνας σέντερ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την "Ένωση" πριν μερικές εβδομάδες, ήρθε σε συμφωνία με τους "κιτρινόμαυρους" και θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ και για την νέα σεζόν. Σύντομα θα αναχωρήσει για την Σλοβενία ώστε να ενσωματωθεί με την αποστολή η οποία πραγματοποιεί την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στην πατρίδα του κόουτς Γιούρι Ζντοβτς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ