ΑΕΚ

Τέλος ο Γκριν από την ΑΕΚ

Τέλος ο Γκριν από την ΑΕΚ
Γκριν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τορίν Γκριν μετά το επεισόδιο που είχε με τον Γιούρι Ζντοβτς στο ΣΕΦ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ.

Μόνο η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ απομένει για να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της "Ένωσης" ο Τορίν Γκριν μετά το επεισόδιο που είχε με τον Γιούρι Ζντοβτς στο ΣΕΦ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το κενό του θα κληθεί να καλύψει ο 17χρονος Δημήτρης Μωραϊτης.

Ο Σλοβένος τεχνικός της ΑΕΚ έστειλε τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ στα αποδυτήρια χωρίς δεύτερη σκέψη μη ανεχόμενος τη συμπεριφορά του και αφού θα πρέπει να σημειωθεί είχε χρειαστεί η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων από πλευράς των συμπαικτών του. Ακολούθως, με πρωτοβουλία της διοίκησης της "Ένωσης" ο Γκριν αποχώρησε από το ΣΕΦ με ταξί με προορισμό το ΟΑΚΑ .

Ήδη ωστόσο η απόφαση είχε παρθεί από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ τον Μάκη Αγγελόπουλο. Να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από το ρόστερ της ΑΕΚ. Απόφαση που δεν άργησε να λάβει με το που ενημερώθηκε για το επεισόδιο.

Ένα επεισόδιο που φέρεται να αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των ανθρώπων της ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν το πρώτο που είχε στη διάρκεια της παρουσίας του στο ρόστερ της "Ένωσης". Ωστόσο η παραμονή του είχε να κάνει με την ανάγκη της παρουσίας ενός πλέι μέικερ.

Με την αποχώρησή του πλέον το κενό του θα κληθεί να καλύψει ο 17χρονος Δημήτρης Μωραϊτης. Μία επένδυση της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι που αναμένεται να βρίσκεται στο ρόστερ του τρίτου παιχνιδιού της ημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τρίτη (10/5, 19:00) στο ΟΑΚΑ. Και όχι στον ημιτελικό της ομάδας των Νέων κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας.

Είναι ξεκάθαρο πως με την άμεση απόφασή του ο Μάκης Αγγελόπουλος να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Τορίν Γκριν αποδεικνύει πως η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους. Κάτι που είχε πράξη για μία ακόμη φορά στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου με τον Ντι Τζέι Κούπερ. Λίγες μέρες μετά το επεισόδιο που είχε ο Αμερικανός πλέι μέικερ με τον Γιούρι Ζντοβτς.

Θυμηθείτε όλα τα επεισόδια που είχε ο Ζντοβτς με παίκτες του εν ώρα αγώνα

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ