ΑΕΚ

Τέλος ο Άτιτς από την ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Έντιν Άτιτς, με την "Ένωση" να ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου του.

Ο Έντιν Άτιτς δεν είναι πλέον παίκτης της ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η "Ένωση" με ανακοίνωσή της, το συμβόλαιο του Βόσνιου γκαρντ/φόργουορντ λύθηκε σήμερα (14/7).

Ο 21χρονος Άτιτς είχε υπογράψει εξαετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2015, λίγες εβδομάδες μετά το Eurobasket U18, όπου ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της διοργάνωσης, έχοντας τότε 16 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, και 3.8 ασίστ μέσο όρο.

Την εποχή που αποκτήθηκε ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ, θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του στην Ευρώπη, ωστόσο στην τριετία που ανήκε στους "κιτρινόμαυρους" δεν πήρε ουσιαστικά ποτέ την ευκαιρία να δειξει το ταλέντο του. Την πρώτη του σεζόν (2015/16) έμεινε δανεικός στην Σπαρς Σεράγεβο, ενώ την σεζόν 2016/17 αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στα Τρίκαλα, όπου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα να επιστρέψει άμεσα στην ΑΕΚ. Την σεζόν 2017/18 υποτίθεται ότι θα είχε ρόλο στην ΑΕΚ, ωστόσο δεν συνέβη κάτι τέτοιο, με τον Άτιτς να έχει 2.5 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 10 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας μέρος μόλις σε 13 αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (14/07) η συνεργασία με τον Έντιν Άτιτς.

Η οικογένεια της «Ένωσης» εύχεται στον Βόσνιο γκαρντ κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ