ΑΕΚ

Τέλος από την ΑΕΚ ο Δίπλαρος

Τέλος από την ΑΕΚ ο Δίπλαρος
Δίπλαρος INTIME SPORTS

Η παρουσία του Νίκου Δίπλαρου στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε πρόωρα, αφού η "Ένωση" ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 18χρονο γκαρντ. "Πλήρωσε" τις δηλώσεις που έκανε στην "Εφημερίδα των Συντακτών".

Η συνεργασία του Νίκου Δίπλαρου με την ΑΕΚ τελείωσε πριν καν προλάβει ο 18χρονος γκαρντ να φορέσει τη φανέλα με τον "δικέφαλο". Αιτία δεν είναι άλλη από τις δηλώσεις που έκανε πριν από μία εβδομάδα στην "Εφημερίδα των Συντακτών".

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων δεν έπεισε -με την απολογία του- τους ανθρώπους της ΑΕΚ , στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη (11/8) με αποτέλεσμα το γυαλί να μην ξανακολλήσει. Έτσι, η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το τέλος στη συνεργασία της με τον Πατρινό πλεϊμέικερ, ο οποίος πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αν, εν τέλει, αποχωρήσει από τον Έσπερο ΑΟΠΑ, στον οποίο επιστρέφει μέχρι νεωτέρας.

Η σχετική ανακοίνωση:

" H διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι αποφάσισε σήμερα (14/08) τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Δίπλαρο. Ο αθλητής είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ